Connect with us
pub
Vlad Voiculescu, pe Tinder

POLITICĂ

Vlad Voiculescu campanie electorală pe Tinder

Vlad Voiculescu, campanie electorală pe Tinder pentru alegerile la primăria capitalei. Vlad Voiculescu a început campania electorală pe Tinder.

Campania electorală pentru alegerile locale a început pentru unii în forță. Vlad Voiculescu, de exemplu, candidatul PLUS la primăria capitalei a recurs la o rețea de socializare mai puțin ordotoxă. Și-a făcut cont de Tinder pentru a agăța electoratul femenin. 

Vlad Voiculescu, pe Tinder
Vlad Voiculescu, pe Tinder

Aplicația Tinder este destul de populară printre tinerii aflați în căutarea unui partener. Ea funcționează destul de simplu. Afișează fotografii ale utilizatorilor cu opțiunea îmi place sau nu-mi place iar în funcție de alegerea ambilor, Tinder stabilește compatibilitatea și le oferă celor doi șansa să discute în privat pentru a stabili o eventuală întâlnire. Vlad Voiculescu şi-a lansat recent candidatura pentru Primăria Capitalei, fiind susţinut de Dacian Cioloş şi PLUS. Fotografiile cu contul său tinder au devenit virale printre internauți, anunță Realitatea PLUS.

Vlad Voiculescu, campanie electorală pe Tinder: un subiect despre care au scris astăzi multe publicații care au considerat alegerea făcută de politician drept una nefericită.

Printre probleme Capitalei evidenţiale de Voiculescu odată cu lansarea sa în cursa pentru postul de edil se numără birocraţia şi traficul rutier, nicidecum chestiunile matrimoniale.

Vezi și cele mai amuzante mesaje virale de Valentine’s Day.

Continue Reading
Advertisement pub
To Top