Connect with us

BREAKING NEWS

VIDEO: Un copil de 3 ani a murit după ce a fost mușcat de câinele familiei.

Tragedie într-o familie din Mangalia. U băiețel de 3 ani a murit după ce a fost mușcat de câinele din gospodărie. Animalul, din rasa Presa Canario a reușit să iasă din țarcul său în timp ce era hrănit. Bunica a mers să-i dea de mâncare animalului iar copilul s-a ținut după ea. Femeia nu a reușit să facă față forței câinelui destul de masiv care s-a strecurat afară și s-a speriat de micuț. Băiețelul a fost mușcat de cap și a murit pe loc. În zadar rudele au cerut ajutor la 112. Un echipaj venit la fața locului nu a făcut altceva decât să constate decesul victimei.

Potrivit anchetatorilor, câinele era înregistrat. În cauză a fost întocmit dosar penal, polițiștii și procurorii urmând să ia măsurile care se impun în acest caz.

Exemplar de Presa Canario

Exemplarele din această rasă sunt extrem de agresive și au nevoie de forța stăpânului pentru a fi controlați. Câinii din rasa Presa Canario nu sunt astfel indicați persoanelor neexperimentate și nu este recomandată deținerea lor fără dresaj.

Deținut de persoană nepotrivită, acest câine poate fi o adevărată armă, potrivit site-urilor de specialitate.

O tragedie asemănătoare a avut loc tot în județul Constanța, în luna august, când un copil de trei ani aflat în mare, în zona Mamaia Nord, a fost muşcat de un câine care era tot în apă, cu stăpânul său. Copilul a fost dus la spital pentru îngrijiri medicale.

Continue Reading
Advertisement pub
Advertisement
Advertisement
Advertisement OTR Ad

OPINII

To Top