Connect with us
pub

BREAKING NEWS

VIDEO- O ursoaică a atacat mai mulți tineri aflați într-o mașină. Șoferul a fost la un pas să fie sfâșiat

O ursoaică a atacat o mașină în care se aflau câțiva tineri curioși. Șoferul a văzut că ursoaica scormonea în gunoiul stradal și a încetinit. Simțindu-se amenințat, animalul a reacționat extrem de agresvi și a atacat autovehiculul. Dacă șoferul ar fi avut geamul deschis, cel mai probabil ar fi fost sfâșiat de mama ursoaică. Nu degeaba polițiștii recomandă de fiecare dată șoferilor care se află în aceste situații să nu iasă din autovehicul pentru că nimeni nu poate anticipa cum vor reacționa fiarele. După ce a atacat mașina, animalul s-a întors la tomberon.

Este de apreciat totuși faptul că șoferul nu și-a piedut cumpătul și a reușit chiar să ocolească cei 3 pui care alergau în jurul mașinii aflate în mers. Mașina a fost avariată iar pagubele se ridică la câteva sute de lei. Norocul celui în cauză a fost tocmai faptul că niște tineri au filmat de la fereastră tot incidentul petrecut pe strada lor. Explică firmei de asigurări că oglinda ta a fost ruptă de o ursoaică.

OFF THE RECORD a atras mereu atenția asupra pericolului reprezentat de apropierea iresponsabilă de urși.

Nu este prima dată când animalele atacă oamenii care se apropie mai mult decât e cazul. Recent, un vânător abia a scăpat cu viață din labele unui animal înfometat și speriat.

Problema urșilor a fost intens discutată în ultima perioadă când mai mulți oameni și-au pierdut viața în urma confruntărilor cu animalele sălbatice. Urșii sunt extrem de imprevizibili chiar dacă par obișnuiți cu omul. Calmul lor nu trebuie să ofere nimănui încrederea că animalul nu poate ataca.

Foarte mulți inconștienți ignoră pericolul și își riscă viața pentru o fotografie. Chiar și un animal de mici dimensiuni, un pui, poate fi extrem de periculos. Mușcătura lui este mult mai puternică decât cea a unui câine obișnuit și de obicei, în jurul puilor este și mama. Atunci lucrurile sunt cu adevărat periculoase. Nimeni nu are vreo șansă în fața unei ursoaice de 200-300 de kilograme.

O ursoaică a atacat și un artist. Culiță Sterp, la un pas să fie sfâșiat în pădure

În această vară, și celebrul manelist Culiță Sterp a făcut un gest periculos. Bărbatul, care are o mulțime de urmăritori online a dat un exemplu prost. Aflat în mașină alături de un prieten, Culiță Sterp a coborât pentru a se da în stambă. El s-a apropiat mai mult decât era cazul de un animal speriat și înfometat căruia i-a dat salam să mănânce. Totul se putea transforma într-o adevărată tragedie pentru fanii și familia artistului.

Continue Reading
Advertisement pub
To Top