Connect with us
pub

BREAKING NEWS

VIDEO: Marcel Pavel a făcut show cu manele la o petrecere. Secretul pe care artistul îl ține bine ascuns

Deși Marcel Pavel este un artist foarte scump și considerat una dintre elite, din când în când arată că nu a uitat de unde a plecat.

Marcel Pavel a făcut show cu manele la o petrecere cu ștaif zilele trecute. Videoclipul cu unul dintre cei mai iubiți artiști români a devenit repede viral pe Tik Tok, anunță Cancan.

Marcel Pavel a participat zilele trecute la o petrecere unde a fost invitat alături de trupa manelistului Sorinel Puștiu. Unul dintre momentele serii a făcut însă senzație pe internet și a devenit viral pe rețelele de socializare. Artistul, considerat destul de exclusivist nu s-a sfiit să cânte cu lăutarii. Acesta a luat repede bețele și a trecut la percuție. Nu vocea a fost cea care a impresionat de această dată ci calitățile de instrumentist ale lui Pavel. A făcut totul ca la carte și i-a impresionat atât pe invitați cât și pe colegii lui Sorine Puștiu.

Pentru cei prezenți a fost o reală surpriză. Asta și pentru că CV-ul cunoscutului tenor este unul impresionant. Incomparabil cu al unui manelist, oricât de cunoscut ar fi. De multe ori, artiștii de talia lui Marcel Pavel se tem să se afișeze în astfel de conjuncturi. Nu este însă și cazul lui. Puțini știu că nu vocea a fost cea care l-a făcut pe cântăreț să se apuce de muzică ci…tobele. La vârsta de numai 3 ani, Marcel Pavel a învățat să câte la tobă prin casă. Asta și pentru că a moștenit dragostea față de muzică și instrumente de la tatăl său care era un foarte bun instrumentist.Așa se facă că pe lângă vocea de invidiat, Pavel are și aptitudini la chitară bas, contrabas, violoncel, chitară și percuție. Un adevărat om orchestră.

În anii 90, Marcel Pavel cânta manele la petreceri private

Și mai puțini știu că înainte de a deveni celebru cu melodia „Frumoasa mea”, a cântat la nunți manele și muzică de petrecere. Iată câteva imagini din 1992 cu acesta în timp ce încălzea ritmurile la un cunoscut restaurant la acea vreme.

Continue Reading
Advertisement pub
To Top