Connect with us
pub

EVENIMENT

VIDEO: Ilie Bolojan susține referendumul pentru alipirea comunei Țintești de municipiul Buzău. A adus argumente solide

Preşedintele Consiliului Judeţean Bihor, liberalul Ilie Bolojan susține referendumul pentru alipirea comunei Țintești de municipiul Buzău. Fostul edil al Oradei a venit, miercuri, la Buzău pentru a susţine referendumul prin care primarul Constantin Toma (PSD) încearcă să înglobeze comuna sa natală în harta municipiul Buzău.

Conferința de presă susținută astăzi de Ilie Bolojan, președintele CJ Bihor și Constantin Toma, primarul municipiului Buzău poate fi urmărită integral aici, dar și pe paginile de Facebook OFF THE RECORD.ro și Reporter Buzoian.

„Greşeala mea, de fapt, a fost pe două componente: pe de-o parte pentru că m-am concentrat să demontez în comuna respectivă toate fake-urile pe care le aruncau «oamenii de bine» acolo, cum că se vor mări impozitele, că oamenii nu vor mai putea creşte animalele. M-am concentrat şi am făcut toată campania din casă în casă în comuna respectivă şi am făcut o eroare, nu m-am concentrat pe reşedinţa de judeţ, să-i îndemn pe oameni să meargă la vot. Am neglijat oraşul. În municipiul Buzău, problema nu va fi votul, ci prezenţa, mobilizarea care este vitală. Am avut 53.000 de persoane care au votat şi-mi trebuiau prezenţi 56.000 de oameni. 99 la sută au votat «da», dar referendumul nu a fost validat. Ştiu ce am păţit pentru că am jucat acum 5 ani în acest film şi am zis cu toată corectitudinea, fără vreun interes, fără chestiuni politice sau personale, merită sa fac acest lucru, să vin la Buzău, să susţin referendumul”, a declarat Ilie Bolojan în cadrul conferinței de presă comune.

Dezbaterea publică din această seară se va vedea LIVE aici!

Referendumul va avea loc pe 26 septembrie 2021.

Continue Reading
Advertisement pub
To Top