Connect with us
pub

EVENIMENT

VIDEO I-am stricat și pe străini. Un muncitor român învață un nepalez cum să fure. Vezi ce a pățit bărbatul!

I-am stricat și pe străini. Cam așa ar suna concluzia imaginilor surprinse de un cameraman amator pe un șantier din Galați. Un muncitor din Nepal a fost învățat de colegii români cum să -și suplimenteze veniturile. Probabil că aceștia fură de mult timp benzină de li se pare normală această îndeletnicire. În timp ce descarcă benzina furată în bidoane de plastic, gălățeanul descurcăreț îi și explică nepalezului că nu e nicio problemă dacă furi un pic. Azi un ou, mâine un bou, ar suna un vechi proverb românesc.

I-am stricat și pe străini. „No problem, little benzin”.

Muncitorii lucrează pentru o societate de gospodărire spații verzi din Galați. Incidentul a avut loc în urmă cu o săptămână și a fost filmat de unul dintre participanți.

„Director, no problem?”, întreabă nepalezul probabil neînvățat cu furtul de la locul de muncă. Bineînțeles că răspunsul colegului român vine imediat și sub forma unei amenințări. „You understand, speak, no work… little benzin, no problem”. În traducere, dacă vorbești zbori. Puțină benzină furată nu e nicio problemă. Dar oare e așa?

Povestea ascunde pe lângă umor și o situație dramatică. Plătiți prost în ultimii ani, muncitorii români s-au specializat pe mici ciubucuri. „You take this one home, you sell, you want more money?” întreabă muncitorul nepalez. Același răspuns. No problem.

După ce imaginile au devenit publice și virale pe internet, conducerea companiei Gospodărire Urbană din municipiul Galați a luat măsuri. Angajatul român a fost urmărit de șefii săi și a fost prins cu mâța în sac. Încerca să sustragă și să ducă acasă nu mai puțin de 10 litri de benzină furată. Potrivit directorului societății, bărbatul care spunea „No problem” are de acum o mare problemă. Tocmai a devenit șomer. Angajatul nepalez a scăpat fără pedeapsă datorită naivității sale. Acum probabil va învăța că până și în România, furtul este pedepsit.

Continue Reading
Advertisement pub
To Top