Connect with us
pub

BREAKING NEWS

VIDEO EXCLUSIV: Ești fan Matrix? Keanu Reeves se întoarce în rolul lui NEO în Matrix 4. Trailerul apare astăzi. Vezi cum arată

Keanu Reeves se întoarce în rolul lui NEO în cea de-a 4-a parte a celebrei serii Matrix. The Matrix Resurrections este continuarea trilogiei de acțiune științifico-fantastice The Matrix. Filmul este produs, co-scris și regizat de Lana Wachowski. Pelicula îi va avea în distribușie pe actorii Keanu Reeves , Carrie-Anne Moss și Jada Pinkett Smith: Aceștia își vor relua rolurile din filmele anterioare din serie dar li se vor alătura și  Yahya Abdul-Mateen II , Jessica Henwick , Jonathan Groff , Neil Patrick Harris , Priyanka Chopra Jonas și Christina Ricci .

Keanu Reeves se întoarce în rolul care l-a consacrat- NEO

Filmul va fi o producție comună Village Roadshow Pictures , Wachowskis Productions și Silver Pictures și este programat să fie lansat de Warner Bros. Pictures în cinematografie pe 22 decembrie 2021. Deasemenea, va fi difuzat pe HBO Max  pentru o lună începând cu aceeași dată.

FIlmul va debuta cu Neo care simte că ceva nu este în regulă, dar totuși nu își aduce aminte nimic legat de Matrix. Așa că acesta o va lua din același punct din care a plecat în Matrix 1.

În timp ce făceau filmele Matrix , Wachowskii le-a spus colaboratorilor apropiați că, la vremea respectivă, nu avea intenția de a face un alt film care să continue aventurile lui Neo după Revoluțiile Matrix, apărut în 2003.  Zvonurile despre o nouă peliculă au început să circule online în 2012, când s-a raportat că Wachowskis plănuise două filme suplimentare în serie și purtase discuții cu Keanu Reeves despre reluarea rolului său de personaj principal. Un alt zvon din 2014 susținea că producătorii au trimis Warner Bros un draft de poveste pentru o nouă trilogie Matrix.  Aceste zvonuri au fost ulterior confirmate a fi false. În februarie 2015, în interviurile care promovau Jupiter Ascending (2015), Lilly Wachowski a numit întoarcerea la The Matrix o „idee deosebit de respingătoare în aceste vremuri”. Lana Wachowski, a respins atunci zvonurile despre o posibilă repornire a francize însă a dat de înțeles că studioul ar putea încerca să le înlocuiască formula deja consacrată, pentru că deja erau la modă remake-urile (vezi seria Spiderman)

În martie 2017, The Hollywood Reporter a scris că Warner Bros se afla în fazele incipiente ale dezvoltării unei relansări a francizei, cu Zak Penn în discuții pentru a scrie un scenariu și interesul de a-l atașa proiectului pe Michael B. Jordan . Niciunul dintre frații Wachowski nu a fost implicat în acea etapă, deși studioul spera la binecuvântarea lor.  Abia în martie 2018, Penn a spus că lucrează la o renaștere a francizei și a enunțat și posibilitatea unui univers extins.  Penn a recunoscut ulterior, în octombrie 2019, că a lucrat la unul dintre cele două proiecte Matrix la Warner Bros. Sub numele de cod „Project Ice Cream”, filmul a început producția la San Francisco pe 4 februarie 2020.

Producătorii au trebuit să plătească 420.000 de dolari Departamentului de Poliție din San Francisco pentru a putea filma în oraș.

Continue Reading
Advertisement pub
To Top