Connect with us

BREAKING NEWS

Veste șoc pentru lumea tenisului! Liderul WTA se retrage!

Simona Halep are un motiv să fie astăzi fericită dar și tristă în același timp.Liderul WTA, Ashleigh Barty, și-a anunțat retragerea din tenis la doar 25 de ani. Sportiva noastră a declarat astăzi că are lacrimi în ochi la citirea acestei știri.

„Ash, ce pot să spun, ştii că am lacrimi, nu? Prietena mea, îmi va fi dor de tine în circuit. Erai diferită şi specială şi am împărtăşit câteva momente uimitoare. Ce urmează pentru tine? Campioană de Grand Slam la golf?! Fii fericită şi bucură-te de viaţa ta la maximum”, a scris Halep pe Facebook

Australianca și-a făcut publică decizia pe reţelele de socializare și susține că pleacă „pentru îndeplinirea altor vise”.

„Sunt atât de fericită şi sunt atât de pregătită. Şi ştiu doar în momentul de faţă în inima mea, pentru mine ca persoană, asta este corect”, a spus Ashleigh Barty, într-un videoclip postat pe Instagram.

„Nu eram sigură cum să vă împărtăşesc această veste, aşa că am rugat-o pe buna mea prietenă Casey Dellacqua să mă ajute. Sunt atât de recunoscătoare pentru tot ce mi-a dat acest sport şi mă simt mândră şi împlinită. Mulţumesc tuturor celor care m-au susţinut pe parcurs, voi fi mereu recunoscătoare pentru amintirile pe care le-am creat împreună”, a mai spus Barty, citată de digisport.

Continue Reading
Advertisement pub
Advertisement
Advertisement
Advertisement OTR Ad

OPINII

To Top