Connect with us
pub

EVENIMENT

Val de frig peste România. Vin ploile. Aerul Polar va speria ultimele raze ale verii. Vezi cât de mult scad temperaturile.

Val de frig peste România. Toamna își va intra cu adevărat în drepturi în zilele următoare, anunță ANM. Un val de aer polar va pune stăpânire peste țara noastră și aduce scăderi de temeratură dar și precipitații. Cele mai mari șanse de ploaie sunt în Nord Vestul țării dar și la munte.

Deja din acest weekend au fost înregistrate în mai multe zone temperaturi sub pragul de îngheţ. Deasemenea pe alocuri s-a manifestat și ceața. Potrivit meteorologilor, temperaturile scad şi mai mult în nopţile care urmează. Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) anunță că din primele zile ale acestei săptămâni vom avea parte de fenomene specifice toamnei.

Deși în București probabilitatea căderilor de precipitații este scăzută, și în capitală, temperaturile vor scădea treptat. Așa că bucureștenii sunt printre cei privilegiați cu ultimele raze de soare din acest sezon.

 Săptămâna 06.09.2021 – 13.09.2021  

Vremea se va răci treptat, spre valori termice sub cele specifice acestei perioade. Afectate vor fi aproape toate regiunile țării. Cel mai tare se a simți scăderea de temperatură în regiunile subcarpatice. Ploile vor fi însă destul de rare.

Săptămâna 13.09.2021 – 20.09.2021  

Temperaturile nu vor continua să scadă ci se vor menține în limitele termice ale acetui interval. Zonele vestice vor menține chiar temperaturi mai ridicate la nivel local. Ploile se vor face cu greu simțite, în special în regiunile din sud vestul teritoriului.

Săptămâna 20.09.2021 – 27.09.2021  

Abia în această perioadă ploile vor începe să-și facă simțită prezența. În special în nord estul țării unde cantitățile de apă se vor menține totuși în limitele normale .

Continue Reading
Advertisement pub
To Top