Connect with us
pub

ȘTIRI ROMÂNIA

UPDATE: Bărbatul care a provocat pana de curent la Iași a fost internat la Socola

UPDATE: Bărbatul care a provocat pana de curent la Iași a fost internat la spitalul Socola pentru că oamenii legii consideră că are nevoie de o verificare de specialitate. Este vorba despre un tânăr de 24 de ani care s-a urcat în această dimineață pe un stâlp de înaltă tensiune și a lăsat mai multe instituții fără curent. Omul și-a aprins mai multe țigări la peste 20 de metri deasupra solului și a amenințat că se aruncă în gol.

Tînărul este din Suceava, el se numeşte M.A. şi a fost internat la spitalul Socola de către lucrătorii secţiei 1 Poliţie, potrivit presei locale.

UPDATE: În această dimineaţă la ora 7 Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Iaşi a fost solicitat să intervină în municipiul Iaşi, strada Cerna pentru salvarea unei persoane care s-a urcat pe un stâlp de înaltă tensiune, la o înălţime de aproximativ 25 m. La locul intervenţiei s-a deplasat autoplaforma pentru salvarea la înălţimi, o autospecială de stingere şi un echipaj de prim ajutor.Furnizarea cu energie electrica a fost întrerupta şi a fost amplasată perna pneumatică. Interventia a fost coordonată de IPJ Iaşi ISU fiind forţă de sprijin. După aproximativ 90 de minute, bărbatul în vârstă de 24 de ani a fost convins să urce în nacela autoplatformei şi a fost coborât în siguranţă la nivelul solului, acesta fiind preluat de echipajele de poliţie prezente la faţa locului.

Vezi cum a fost dat peste cap Iași-ul.

Continue Reading
Advertisement pub
To Top