" > Un nou caz confirmat de coronavirus în România. Este vorba despre bărbat
Connect with us

BREAKING NEWS

Un nou caz confirmat de coronavirus în România. Un bărbat de 40 de ani din Hunedoara are COVID-19

Un nou caz confirmat de coronavirus în România a fost anunțat astăzi de autorități. Un bărbat de 40 de ani din Hunedoara, a fost infectat cu COVID-19 (coronavirus), informează Grupul de Comunicare Strategică citat de Agerpres.

” A fost confirmat un nou caz pozitiv în urma testului pentru coronavirus (COVID-19), respectiv un bărbat de 40 de ani din Hunedoara. Persoana se afla în izolare la domiciliu din 26 februarie, întrucât a revenit în ţară din Italia (Bergamo). În cursul zilei de ieri i-au fost recoltate probe, după ce bărbatul a manifestat febră” precizează sursa citată.

Photo by CDC on Unsplash

Bărbatul va fi internat la Spitalul de boli infecţioase din Timişoara. Între timp, a fost declanşată ancheta epidemiologică pentru identificarea tuturor persoanelor cu care s-a aflat în contact.

Cazul de la Hunedoara este al nouălea caz de coronavirus confirmat în România de la debutul epidemiei de COVID-19.  Tot astăzi, autoritățile au declarat că un bărbat de 51 de ani, din județul Olt prezintă infecția cu virusul din China . Bărbatul intrat în contact cu pacientul de 71 de ani, din Suceava, diagnosticat cu COVID -19 după ce s-a întors din Italia. 

„A fost confirmat pozitiv al 8-lea caz de infectare cu noul coronavirus. Este vorba de un bărbat de 51 ani, din Olt, care a călătorit din Italia în același autocar cu bărbatul de 71 de ani din Suceava, fiind contact direct al acestuia. Bărbatul nu prezintă simptome specifice, se afla în izolare la domiciliu din 29 februarie a.c. și va fi internat la Spitalul de boli infecțioase din Craiova, se arată în informarea Grupului de Comunicare Strategică.

Vezi câte persoane sunt în izolare la Iași.

Continue Reading
To Top