" > Un medic din Alba luptă în prima linie chiar dacă are un singur plămân
Connect with us

EVENIMENT

Un medic din Alba luptă în prima linie cu coronavirusul chiar dacă are un singur plămân

Sursa foto- https://alba24.ro/

Un medic din Alba luptă în prima linie cu coronavirusul chiar dacă are un singur plămân. Corina Liana Maniu este șefa secției de boli de Infecțioase a Spitalului Județean din Alba Iulia. Are 57 de ani și de 21 de ani este în sistemul medical românesc. Medicul din Alba Iulia a trecut printr-o operație complexă acum 3 ani și a rămas în urma ei fără un plămân. Pentru a se proteja și-a mutat biroul acasă.

“Acum trei ani am fost operată pe plămân, m-am reîntors în secţia de boli infecţioase şi mi-am reluat activitatea. Nu am dat bir cu fugiţii, am ales să lucrez în continuare, nicio clipă nu m-am gândit să renunţ, în schimb m-am gândit să mă adaptez în sensul de a fi protejată.” a declarat Corina Liana Maniu într-un interviu recent pentru PRO TV

Potrivti GCS, la nivelul județului Alba au fost confirmate 33 de cazuri de coronavirus. 11 dintre cazurile confirmate pozitiv sunt din comuna Ciuruleasa. AUtoritățile locale din din Alba nu exclud carantinarea focarului din CIuruleasa după modelul celui e la Țăndărei. De asemenea, la centrul de dializă din Alba Iulia a fost deschisă o anchetă epidemiologică după ce doi pacienți au fost testați pozitiv.

Continue Reading
To Top