Connect with us
pub

ȘTIRI ROMÂNIA

Un județ sub teroarea hoților. Oamenii din Prahova se tem să mai doarmă în propriile case din cauza prădătorilor.

Un județ sub teroarea hoților, asta a ajuns Prahova în urma atacurilor tot mai frecvente ale infractorilor, anunță presa locală.

Hoții au ajuns să dea spargeri și la cantinele săracilor
Hoții au ajuns să dea spargeri și la cantinele săracilor

Aproape că nu există zi în care poliţştii prahoveni să nu anunţe percheziţii la domiciliile unor suspecţi de furturi. Nici sediile unor societăţi comerciale nu scapă neprădate. Hoţii par de neoprit, iar mai nou au început să dea atacuri inclusiv la ONG-uri care se asigură hrana copiilor săraci, titrează Adevărul.

În perioada noiembrie 2019 – ianuarie 2020, pe raza localității Măgurele, mai multe locuințe au fost sparte. Hoții ar fi reușit să sustragă astfel bunuri în valoare de aproape 10 000 de lei.

Nici sediul unui ONG din Vălenii de Munte nu a scăpat. De acolo, hoții au sustras mâncare şi bani în valoare 237.000 de lei. Bunurile furate din sediul ONG-ului erau destinate copiilor crescuţi în orfelinatul preotului Nicolae Tănase din satul Valea Screzii.

Poliţiştii Sectiei de Politie Rurală Bălţeşti, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Poliţiei Valenii de Munte, au efectuat patru percheziţii pe raza localităţilor Gura Vitioarei si Măgurele, la domiciliul unor persoane bănuite de comiterea unor infractiuni de furt calificat sau care ar fi dobândit bunuri provenite din săvârşirea acestora

În plus, la începutul săptămânii, un bancomat din Sinaia a fost aruncat în aer de persoane rămase neidentificate până acum.

Un județ sub teroarea hoților, așadar, care așteaptă ca cei vinoați de aceste spargeri să fie prinși și trași la răspundere. Polițiștii au derulat mai multe percheziții în care au găsit o parte dintre bunurile declarate furate. Suspecții vor fi cercetați și riscă ani grei de închisoare dacă vor fi găsiți vinovați. Anchea continuă.

Vezi și ce au pățit câțiva infractori din Sibiu.

Continue Reading
Advertisement pub
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top