Connect with us
pub

EVENIMENT

Un interlop legendar face senzație pe Tik-Tok

Un interlop legendar este vedetă pe Tik Tok. Utilizatorii rețelei de socializare sunt fermecați de mișcările de dans ale interlopului Cocoș de la Constanța. ” Cocoș de la Constanța, regele nostru” scrie una dintre utilizatoare. Un altul pare să știe mai bine cui a dat inimioară roșie. ” Văd că o parte dintre voi îl știți. Omul a fost adevărat șmecher și în țară și peste graniță!” scrie fascinat un alt bărbat. Alții, cu simțul umorului îl asemuie pe celebrul interlop constănțean cu Moș Crăciun. „Să nu vă mirați că nu o să mai vină Moș Crăciun anul acesta. E la lăutari” scrie în comentarii alt internaut.

Nu e prima dată când interlopul Cocoș este în centrul atenției. Chefurile legendare pe care acesta le organizează sunt celebre pe Youtube. Obrazul subțire, cu cheltuială se ține. Cei mai cunoscuți interlopi din România i-au adus de-alungul timpului oasanale bărbatului bine trecut de prima tinerețe.

Un interlop legendar, Cocoș de la Constanța

Pe cât pare de simpatic, pe atât de temut este celebrul pensionar. Acesta este pasionat de femei frumoase în care aruncă bani grei fără număr.

Cocoș Băncuță, pe numele său real, este unul dintre cei mai de temut inderlopi din sudul țării. Originar din Brăila, unde a pus pe picioare o grupare de oameni extrem de periculoși, Cocoș și locotenenții săi și-a extins influența și la malul mării unde a făcut ravagii. Cunoscut ca șeful bordelurilor din Anglia unde contra cost poți beneficia de servicii sexuale oferite de tinere sărace din România, Cocoș a intrat în atenția publicului larg în 2019. Potrivit DIICOT, tinerele care se prostituau în Marea Britanie erau ținute în sclavie de către gruparea bărbatului. Un adevărat război a pornit în fața unui club din Mamaia.

Atunci, Silviu Ștefănucu, un cunoscut om de afaceri a fost tăiat pe față și aproape ucis după o răfuială cu doi interlopi din Clanul Cocoș. Tancu și Eminescu. Scandalul a ajuns imediat în presă pentru că s-a petrecut foarte aproape de o plajă de fițe din stațiunea Mamaia.

Ulterior, procurorii DIICOT l-au prins și arestat pe bătrân care a stat luni bune în arest. Totodată, polițiștii britanici au trecut la acțiune. Zeci de românce, forţate să practice prostituţia în Londra, au fost eliberate din sclavie de Poliția Metropolitană. La raidurile polițiștilor londonezi au participat şi ofiţeri de la noi Aceștia au descins la 16 adrese din estul Londrei de unde au luat pe sus 20 români acuzaţi de sclavagism modern, exploatare sexuală şi trafic de persoane.

Continue Reading
Advertisement pub
To Top