Connect with us

BREAKING NEWS

Trupa André s-a reunit pentru a cuceri topurile de Crăciun. Melodia „Moșule ce tânăr ești” a strâns sute de mii de vizualizări pe Youtube

Trupa André s-a reunit de această dată și alături de Iuliana Beregoi pentru un remake al celebrei melodii „Moșule ce tânăr ești” lansată în 2000. Piesa a făcut senzație în urmă cu 21 de ani fiind difuzată prima dată pe postul Atomic TV.

Trupa Andre s-a reunit în urmă cu doar doi ani în urmă, după ce au lansat piesa Reset la inimă, prima piesă după mulți ani de pauză. Se pare că cele două vedete au lăsat la o parte certurile care le-au despărțit și s-au pus pe treabă.

Potrivit A1.ro, André s-a înființat în 1999 când a lansat single-ul „Liberă la mare” și odată cu el, a creat o explozie în muzică, modă, dar și în atitudinea unei întregi generații – generația André, ce înseamnă nu mai puțin de șapte albume lansate, cinci discuri de platină, un disc de aur, sute de concerte, fan-cluburi în fiecare oraș din România, dar și milioane de admiratori în străinătate. În anul 2001, André a fost desemnată „Cea mai bună trupă pentru adolescenți”, iar cele două fete au fost numite „Reginele muzicii dance”, potrivit infomusic.ro.

Iuliana Beregoi a reușit să-și strângă o comunitate foarte mare de fani pe rețelele de socializare. Artista a reușit să devină cunoscută atât ca interpretă, cât și ca actriță, iar rolul pe care l-a jucat în serialul „Lara” i-a adus multe beneficii.

Continue Reading
Advertisement pub
Advertisement
Advertisement
Advertisement OTR Ad

OPINII

To Top