" > Trimisă la Biserică pentru că făcea videochat la 54 de ani
Connect with us

BREAKING NEWS

Trimisă la Biserică pentru că făcea videochat fără să plătească la stat

Condamnare inedită în instanțele românești. O femeie din Sălaj a fost pedepsită aspru de judecători.

Trimisă la biserică pentru că făcea videochat. Este povestea unei femei de 54 e ani din Sălaj care câștiga o pâine din cea mai nouă meserie din lume: videochatul. După ce a fost condamnată în instanță la un an şi jumătate de închisoare cu suspendare pentru evaziune fiscală, femeia a mai primit o lecție din partera judecătorilor. Magistrații Tribunalului din Sălaj au decis ca aceasta să facă muncă în folosul comunității. Și nu oriunde ci la parohia de care aparține. Un motiv în plus de bârfă pentru enoriașele cu basma pe cap.

Model de videochat din 2013

Femeia care a reușit să păcălească statul român cu un prejudiciun de 11 000 de lei, făcea videochat din 2013. Astfel a încasat până în 2018 venituri de 58 000 de lei. Totul printr-un site unde și-a creat singură o identitate falsă pentru a suci mințile bărbaților dornici de….socializare.

Femeia a încheiat un acord de recunoaștere cu procurorii și le-a povestit cum a început această afacere. Printr-un acord cu site-ul care i-a găzduit profilul, banii îi intrau direct în cont, fără să fie nevoie să se deplaseze de la louința sa din Cehu Silvaniei.

Acum a scăpat de închisoare, însă timp de 60 de zile cât va face muncă în folosul comunității la biserică are de înfruntat o altă pedeapsă, potrivit Clujust.ro. Bârfele vecinelor.

De când a izbucnit pandemia, industria videochat-ului din România a luat avânt mai mult ca oricând. Cifrele din domeniu au crescut cu aproximativ 20 de procente față de aceeași perioadă a anului trecut. Specialiștii din domeniu spun că atât cererea de angajare cât și numărul clienților au crescut în ultimele 6 luni într-un ritm fără precedent. Potrivit unui studiu de piață realizat de SkyPrivate, aproximativ 100 000 de femei din România lucrează în domeniul videochat-ului.

Mai multe informații și știri de ultimă oră, pe Off The Record.ro

Continue Reading
To Top