Connect with us

BREAKING NEWS

Toni Grecu, atac la Bobonete și echipa Las Fierbinți? S-a inspirat PRO TV din visul celor de la Divertis?

Echipa Las Fierbinți să fi reușit să ducă la îndeplinire visul celor de la Divertis de acum mulți ani? Serialul în care Mihai Bobonete îl interpretează pe celebrul cârciumar Bobiță pare să semene cu o idee a celebrei trupe de divertisment din anii 2000. ”Las Fierbinți” e titlul serialului de comedie difuzat de PRO TV. Producția s-a bucurat de mare succes în ultimii ani și a înregistrat audiențe record. În martie, anul viitor, serialul difuzat de cei de la PRO TV va împlini 10 ani de la primul episod. Însă ”Las Fierbinți” nu a fost primul pe această piață. Trupa Divertis lansa, prin 2010, o serie de scheciuri care avea loc în lumea unui alt sat, sub titulatura de “show-ul din Corlate”, potrivit Impact.ro. Comuna Fierbinți se află în județul Ialomița, la circa 35 de kilometri distanță de București. Acțiunea celor de la Divertis are loc în satul Corlate, aflat în județul Dolj.

”Corlate nu a luat niciodată forma unui film sau a unui serial de comedie. Noi l-am gândit doar ca un scheci în emisiunile noastre, fără a avea o constanță a aparițiilor. El apărea când și când, adică atunci când simțeam că aveam un subiect legat de lumea satului”, își amintește Toni Grecu, liderul grupului de umor Divertis.

”Nu pot spune acum dacă am fi putut face din Corlate ceea ce au făcut colegii cu Las Fierbinți. Mai degrabă nu, fiindcă noi aveam mai multe teme sub vizor în acea perioadă. Așa că nu am simţiţi niciodată nevoia de a dezvolta seria aventurilor la Corlate. De aceea nici nu pot să compar ceea ce am făcut noi, cu acele scurte episode sau scheciuri, cu cei fac colegii noștri din Las Fierbinți.

În plus, noi aveam un buget, ei au un cu totul altul, dat fiind că vorbim despre un serial de televiziune, și încă unul de foarte mare audiență!”, susține același Toni Grecu.

Continue Reading
Advertisement pub
Advertisement
Advertisement
Advertisement OTR Ad

OPINII

To Top