" > TECH REVIEW: Laptopul ideal pentru socializare: Laptop 2 in 1 LENOVO IdeaPad C340-14API - Off the record
Connect with us

OPINII

TECH REVIEW: Laptopul ideal pentru socializare: Laptop 2 in 1 LENOVO IdeaPad C340-14API

Laptop 2 in 1 Lenovo IdeaPad C340-14API cu procesor AMD Ryzen 5 3500U pana la 3.70 GHz, 14″, Full HD, Touch, 8GB, 256GB SSD M.2, AMD Radeon Vega 8, Windows 10 Home, Platinum Grey– 2.69999 Lei în oferta Emag.

Stai mult pe rețelele de socializare sau lucrezi în social media? Ai nevoie de un laptop versatil care să te ajute să accesez ușor toate funcțiile unei rețele sociale. Un latop 2 în 1 te ajută să accesezi un link atât printr-un singur clicl cât și printr-o simplă atingere.

Il puteti folosi cum doriti – ca laptop, tableta (14 inch), sau in alt mod. Dispune si de o protectie pentru camera web, pentru un plus de confidentialitate si puteti folosi chiar si un creion digital cu el, putand astfel sa va transpuneti ideile in realitate in mai multe feluri.

Protecția pentru camera web poate fi acționată mecanic, așa că niciodată nu vă veți simți urmărit sau descoperit în fața pericolelor de pe internet. TrueBlock, care va permite sa inchideti fizic camera web a PC-ului dvs. de fiecare data cand nu o utilizati. Nu e așa că e interesant?

Cu o autonomie a bateriei de pana la 10 ore, IdeaPad C340 va permite sa lucrati, sau ramaneti conectati cu comunitatea dvs. online toata ziua. Ți asta nu doar la birou ci oriunde v-ati afla. Se descarca bateria? Tehnologia Rapid Charge va permite sa incarcati bateria pana la 80% din capacitate intr-o singura ora.

IdeaPad C340 este rapid pentru că este echipat cu un procesor AMD Ryzen 5, 8 gb Ram, și Radeon Vega graphics, camera web HD, Bluetooth, cititor de carduri.

Puncte forte- Touch Screen HD cu reacție foarte bună la atingere, Protecție mecanică a camerei WEB, Tastatură luminată, microfoane duale, display care se rotește la 360 de grade.

Puncte minis- Difuzoare stereo , Dolby Sound care însă se strică repede. Sfat. Reglați intensitatea volumului la 70 %, altfel membrana cedează.

Continue Reading
To Top