" > STOP EVAZIUNII FISCALE CU PRODUSE SANITARE Off the record
Connect with us

ȘTIRI ROMÂNIA

STOP EVAZIUNII FISCALE CU PRODUSE SANITARE ȘI ECHIPAMENTE MEDICALE DE PROTECȚIE

STOP EVAZIUNII FISCALE CU PRODUSE SANITARE

Cu toții știm că în ultima perioadă sunt de negăsit în farmacii măștile de protecție. Totodată, din magazine au dispărut multe dintre produsele dezinfectante pe bază de clor.

Profitând de cererea crescută a acestor produse absolut indispensabile în această perioadă, unele persoane au decis că este momentul oportun pentru afaceri. Astfel acestea au achiziționat aceste tipuri de produse în cantități mari cu scopul de a le vinde ulterior la suprapreț.

POLIȚIA PERCHEZIȚIONEAZĂ

„Astazi, 19 martie, politisti din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul București, au pus în aplicare trei mandate de percheziție domiciliară în Bucuresti și județul Ilfov, într-un dosar privind săvârșirea infracțiunii de evaziune fiscală în domeniul comerțului cu produse sanitare și echipamente medicale de protectie”, a transmis DGPMB, conform Agerpres.

Șeful de cabinet al ministrului de interne, Traian Berbeceanu a transmis astăzi un mesaj în acest sens. Berbeceanu deja s-a evidențiat în ultima vreme prin acest gen de ieșiri publice. El a atras atenția celor care sunt tentați să comită astfel de infracțiuni că nu se pot feri de mâna lungă a justiției. Acesta susține că polițiștii sunt determinați să-i protejeze pe cetățenii de bună credință.

Poliţiştii au găsit cantităţi mari de dezinfectant, mănuşi, ochelari şi măşti de protecţie

Joi au avut loc mai multe controale în diverse locații din București. Acestea adăposteau cantități mari de materiale de protecție și dezinfectanți. Stocurile urmau să fie scoase pe „piața neagră” și vândute la suprapreț.

„Până la acest moment au fost găsite şi urmează a fi ridicate aproximativ 9.000 de măşti şi 10.000 de perechi de mănuşi, 600 de litri dezinfectant pentru suprafeţe şi mâini şi 240 de ochelari de protecţie”, informează un comunicat al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti (DGPMB), conform Agerpres.

PRODUSELE CONFISCATE VOR FI DISTRIBUITE SISTEMULUI MEDICAL

Șeful de cabinet al ministrului de interne a afirmat că acestea vor fi distribuite sistemului medical românesc pentru a fi folosite cu scopul de prevenire și combatere a răspandirii coronavirusului.

„Starea de urgență a fost declarată pentru ca autoritățile să poată interveni cât mai eficient în sprijinul dumneavoastră.
Toate forțele din cadrul MAI sunt la datorie, acționând cu fermitate împotriva celor care încearcă să profite în aceasta perioada grea.
Astăzi, polițiștii bucureșteni, cu sprijinul informativ al structurii specializate din cadrul ministerului, au descins în mai multe locații unde se aflau depozitate importante cantități de materiale de protecție și dezinfectanți cu care urma să fie aprovizionată „piața neagră”.
Produsele indisponibilizate urmează a fi distribuite sistemului medical, care, chiar acum, are atât de mare nevoie de astfel de materiale, în efortul comun de prevenire și combatere a răspândirii Covid19.
Iar cei care sunt tentați să comită astfel de infracțiuni, primesc un semnal puternic: țara asta are polițiști de calitate, determinati să-i pedepsească pe cei răi, pentru a putea să-iprotejeze cei cei mulți și buni! Împreună vom reuși!”, a scris Traian Berbeceanu pe contul său personal de facebook.

Vezi ce virusuri și bacterii periculoase se ascund în locuințele noastre.

Continue Reading
To Top