Connect with us
pub

EVENIMENT

ȘOC: Polițist bătut cu poșetele de două femei. Ce s-a întâmplat e ca în filme

Polițist bătut cu poșetele de două femei. Incidentul violent a avut loc în orașul Murgeni, județul Vaslui.

     În data de 1 septembrie, o patrulă de poliție a oprit o mașină care circula pe strada principală a orașului Murgeni, județul Vaslui, pentru un control de rutină. Agenții au constatat că șoferul nu avea asigurarea obligatorie la mașină, situație în care urmau să ridice plăcuțele de înmatriculare ale autovehiculului, până la intrarea în legalitate. Alături de șofer, în mașină, se aflau și două femei.

     În momentul în care unul dintre polițiști a anunțat că șoferul va fi sancționat, cele două femei au coborât din mașină și au început să-l agreseze fizic și verbal. Șoferul a început, și el, să adreseze injurii și a demarat în trombă, cu polițiștii pe urmele lui.

     Omul legii a fost lovit cu gențile în cap și, pe deasupra, cele două femei au tras de el, i-au rupt hainele și l-au trântit pe jos, potrivit stirilor PRO TV..

     Colegul de serviciu al celui agresat a încercat să le îndepărteze, folosind un spray cu gaze lacrimogene. Atunci, agresoarele s-au urcat în autoturism și au fugit, nu înainte, însă, de a se opri și a se înarma cu pietre, de pe marginea drumului, pe care le-au aruncat în agentii și în mașina de politie, provocând daune serioase.

     Ulterior, agresorii au fost identificați, cu ajutorul camerei corporale a polițistului, fiind vorba despre un bărbat de 41 de ani și două femei în vărstă de 35, respectiv 47 de ani. A fost constituit și un dosar penal, iar cei trei au fost duși la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad, unde au fost audiați, sub acuzația de ultraj.

     Vineri, 3 septembrie, au fost emise mandatele de arestare pe numele agresorilor.

Continue Reading
Advertisement pub
To Top