Connect with us
pub

EVENIMENT

Simona Halep se căsătorește astăzi cu Toni Iuruc. Vezi ce măsuri a impus sportiva

Simona Halep se căsătorește astăzi cu Toni Iuruc (42 de ani) în mare secret. Peste 300 de invitați la nunta anului nu vor avea voie să intre cu telefonul mobil în mână. Și asta pentru că sportiva vrea să țină doar pentru cei apropiați imaginile momentului.

Potrivit presei, printre invitați de marcă precum Ilie Năstase sau Ion Țiriac, s-ar afla și președintele României, Klaus Iohannis. Simona Halep va împlini curând 31 de ani. Ea a ținut cât a putut de departe presa de evenimentul anului, negând în repetate rânduri faptul că se va căsători oficial cu logodnicul său.

Pe lângă faptul că nuntașii nu vor putea aduce cu ei telefoane mobile sau aparate de înregistrat, aceștia nu vor aduce nici cadouri sua daruri în bani. Asta pentru că SImona a interzis aceste lucruri încă din invitație. „E un eveniment frumos, am emoții, dar sunt diferite (față de cele din tenis, n.r.). E un pas foarte important, sunt bucuroasă că se întâmplă” a declarat SImona Halep pe 7 septembrie.

Urmează o serie de turnee.

După nunta cu Toni Iuruc, SImona va participa între 6 și 17 octombrie la turneul BNP Paribas Open, din Indian Wells, California. Românca a mai câștigat o dată această competiție în anul 2015. După statele unite, urmează Kremlin Cup, din Moscova, între 18 și 24 octombrie. Simona are în palmares un trofeu de campioană și de la acest turneu, din 2013. Ultimul turneu din acest sezon la care va participa numărul 11 WTA va avea loc la Cluj Napoca. SImona Halep va participa astfel și la Transylvania Open., competiție ce se va desfășura indoor, la Sala Polivalentă, potrivit GSP:

Continue Reading
Advertisement pub
To Top