Connect with us
pub

ȘTIRI ROMÂNIA

Senzațional! Ea va reprezenta România la Eurovision 2020

Marţi seară, TVR a anunţat artistul care va reprezenta România la cea de-a 65-a ediţie a concursului Eurovision ce va avea loc în luna mai, la Rotterdam. Este vorba despre o cântăreaţă de 20 de ani, ale cărei melodii sunt deja pe toate radiourile din ţară, dar şi multe din străinătate.

Este vorba despre cântăreaţa Roxen, în vârstă de 20 de ani, o artistă complexă, cu un timbru vocal special şi o prezenţă scenică memorabilă.

Roxen are deja două piese în topurile muzicale ale momentului : „You don’t love me” feat Sickotoy şi „Ce-ţi cântă dragostea”, care sunt difuzate în heavy rotation, atât la radiourile din România, cât şi în playlist-urile televiziunilor de specialitate.

În doar câteva săptămâni de la lansare, piesa „You don’t love me” s-a regăsit în playlist-urile celor mai relevante radiouri din Franţa, Mexic, Statele Unite ale Americii, Rusia, Spania, Grecia, Elveţia, Turcia, Bulgaria, Lituania, Kosovo, Slovenia, Kazakhstan, Estonia şi Moldova, însumând peste 8 milioane de vizualizări pe YouTube.

Videoclipul piesei „Ce-ţi cântă dragostea” a acumulat peste 7.5 milioane de vizualizări pe YouTube, iar melodia se află în heavy rotation la cele mai importante posturi de radio comerciale din România, scrie tvr.ro.

Continue Reading
Advertisement pub
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top