Connect with us
pub

OFF THE RECORD

Scandal între PNL și USR. Clotilde Armand l-a prins în fapt pe Vasile Blaga

Scandal între PNL și USR după ce Clotilde Armand (USR) l-a fotografiat pe Vasile Blaga în timp ce bloga o stradă din centrul capitalei. Europarlamentarul care pare să fie chiar cel din fotografie, și-ar fi oprit bolidul de lux pe o bandă de circulație din zona Piața Domenii.

„Iată-l pe dl Vasile Blaga blocând cu maşina banda dreaptă de circulaţie în Piaţa Domenii… Voiam doar să-i transmit că dacă eşti eurodeputat nu înseamnă că regulile nu se aplică. E o chestiune de bun simţ elementar. Pentru că din cauza lui se circula în zonă pe o singură bandă. Fostul şef de la MAI ar trebui să ştie asta”.

Clotide Armand, citată de Hotnews.

Sursă foto-Facebook/Clotilde Armand

Clotilde Armand, este europarlamentar USR din mai 2019. Manager şi activistă civică română de origine franceză, Armand a fost candidată a Uniunii Salvaţi Bucureştiul (USB) la primăria Sectorului 1 la alegerile locale din 2016. Ulterior a ocupat funcția de consilier municipal în Sectorul 1 din Bucureşti.

Scandal între USR și PNL și pe tema alegerilor anticipate. USR, care se teme de o nereușită la mult mediatizatele alegeri parlamentare din acest an a atacat deseori conducerea PNL. Vicepremierul Raluca Turcan, spune că USR a fost partenerul liberalilor în Parlament şi este un partener şi în procesul de ajungere la organizarea de alegeri anticipate. Totodată, Turcan nu înțelege atacurile repetate ale USR la adresa liberalilor. Aceasta a adăugat că că nu vede necesitatea începerii a „tot felul de războaie în spaţiul public”.

Vezi ce a declarat ministrul sănătății despre românii cu bani.

Continue Reading
Advertisement pub
To Top