" > România TV îl atacă pe jurnalistul Bogdan Muzgoci - Off the record
Connect with us

BREAKING NEWS

România TV îl atacă pe jurnalistul care i-a demascat pe Sebastian Ghiță, Victor Ponta și Călin Popescu Tăriceanu. Familia lui Bogdan Muzgoci, calomniată de postul lui Ghiță

România TV a început războiul împotriva jurnaliștilor care au îndrăznit să scrie despre Sebastian Ghiță și Victor Ponta.

România TV îl atacă pe jurnalistul care i-a demascat pe Sebastian Ghiță, Victor Ponta și Călin Popescu Tăriceanu. Bogdan Muzgoci, jurnalist Realitatea PLUS este cel care în ultima perioadă a făcut dezvăluiri cutremurătoare despre jafurile comise de apropiații statului paralel la bugetul statului. Inițial, interviul realizat de Muzgoci și Iulian Leca a ținut prima pagină a ziarelor săptămâni întregi. Ulterior, Realitatea Plus, prin Anca Alexandrescu, a demarat o serie de înregistrări cu deputatul fugar Cristian Rizea în care acesta descrie un tablou terifiant al încrengăturilor dintre politicieni ca Victor Ponta și Nicolae Bănicioiu și capii grupului de la Monaco.

Duminica trecută, Bogdan Muzgoci l-a surprins pe Călin Popescu Tăriceanu într-un restaurant din București în timp ce lua masa tocmai alături de controversatul Dragoș Dobrescu și alți afaceriști dubioși. Soția lui Tăriceanu chiar l-a bruscat pe jurnalist și l-a amenințat încercând să-i ia microfonul din mână. Replica lui Muzgoci a fost una pe măsură. ” Ce faceți doamnă, îmi luați microfonul din mână? Trebuie să munciți ca să faceți asta!” a spus Muzgoci.

FOTO- Momentul în care Muzgoci îl pune la punct pe Tăriceanu

Imediat după ce Cristian Rizea a fost arestat la Chișinău, televiziunea lui Sebastian Ghiță a început un adevărat război mediatic împotriva jurnaliștilor care au devoalat afacerile statului paral. Doar că minciunile propagate sunt pe măsura furiei lui Ghiță. Tatăl lui Bogdan Muzgoci apare creionat ca un infractor, când de fapt acesta este doar martor într-un dosar subțire, ca urmare a unei răfuieli personale cu un politician local.

DORU MUZGOCI NU A FOST VIZITAT DE MASCAȚI

Doru Muzgoci, nu este astăzi membru al niciunui partid și nu ocupă nicio funcție politică. Acesta nu are un dosar penal și nu este pus sub acuzare pentru nicio faptă. Mai mult decât atât, presupusul denunțător nu există și nu a dat nimeni o declarație împotriva lui Muzgoci senior. Desigur, cu excepția celui care a depus plângerea calomnioasă. Nici mascații nu au fost vreodată acasă la familia ziaristului. România TV l-a titrat pe Doru Muzgoci ca politician buzoian, lucru fals astăzi. Marele dosar despre care vorbesc jurnaliștii RTV nu este altceva decât o plângere depusă de un fost viceprimar al orașului Nehoiu, județul Buzău, care are un conflict în instanță cu tatăl jurnalistului.

Bogdan Muzgoci a ironizat știrea difuzată de postul România TV și a acuzat faptul că nu i s-a cerut niciodată punctul de vedere. Deasemenea, nici tatăl jurnalistului nu a fost contactat de RTV.

Aflu că la România TV sunt azi vedetă din oră în oră. Pentru cei îngrijorați, nu a venit nici unghie de mascat la tata acasă iar informațiile sunt Fake news! Dar Ghiță tot un fugar e. V-ați speriat mă golanilor?

a scris Muzgoci pe pagina sa de Facebook

Și tatăl jurnalistului a avut o reacție dură pe pagina sa de socializare:

„În realitate, pentru că am refuzat să fiu târât în mocirla lor politică, cu scopul de a prosti lumea, încearcă murdărirea numelui și a reputației mele. În această seară mizeria tv numită România TV, mințind, a aruncat în spațiul public minciuni și neadevăruri spuse la adresa mea și a familiei mele. Da, asta este statul paralel! In realitate, un fraier din Nehoiu, gură spartă, le-a dat un motiv unor escroci să manipuleze în campanie. În cateva zile totul ar trebui să se termine. Sunt în posesia unor procese verbale ale experților MAI, care spun că NU sunt elemente care ar interesa în dosar. Nu am nicio calitate în dosarul în cauză și voi dovedi nevinovăția mea! Toți hoții implicați în defăimarea mea și a familiei mele vor plăti! Aveau nevoie pentru ca marele public să spună „Uite mă, că nici asta nu-i curat „!Da, sunt și voi fi curat! Voi reveni cu amănunte. Am tăcut destul!”

a scris Doru Muzgoci pe Facebook

O situație asemănătoare cu cea în care s-a aflat și vlogger-ul Selly.

Aparent, România TV acționează acum din răzbunare la comanda patronului Sebi Ghiță iar Muzgoci a devenit o țintă. Nici Anca Alexandrescu nu a scăpat. Victor CIutacu a atacat-o pe jurnalistă cu o seară înainte cu aceeași lipsă de argumente caracteristică postului.

Contactat de OFF THE RECORD.ro, Bogdan Muzgoci a declarat că va folosi toate mijloacele legale pentru a cere socoteală RTV pentru calomnie.

Continue Reading
To Top