" > România Sănătoasă- O campanie OFF THE RECORD-Ștefan Lătescu
Connect with us

ROMÂNIA SĂNĂTOASĂ

România Sănătoasă- O campanie OFF THE RECORD- Tyson de România stă acasă și luptă cu Covid-19

Tânărul luptător, cunoscut publicului larg ca Tyson de România, a devenit campion al greilor la box la numai 18 ani.

Ștefan Lătescu luptă cu virusul care vrea să pună România în genunchi.

Sursa foto: Facebook/Ștefan Lătescu

Tânărul luptător, cunoscut publicului larg ca Tyson de România, a devenit campion al greilor la box la numai 18 ani. El se pregătește acum acasă, sub îndrumarea lui Cătălin Moroșanu pentru a cuceri toate podiumurile. Pentru că visează la Jocurile Olimpice, dar și la titlul mondial în kickboxingul profesionist, Ștefan are mult de muncă și vrea să demonstreze că virusul din China nu poate sta în cale românilor responsabili și muncitori. Potrivit GSP, în ultimii patru ani, Lătescu, originar din Iași, și-a asigurat de fiecare dată titlul de campion național de juniori în box. Mai mult, are o carieră în paralel și în kickboxing, unde este neînvins în România. 

ROMÂNIA-SĂNĂTOASĂ-O campanie OFF THE RECORD care își propune să susțină operatorii economici din România. Pe lângă sistemul sanitar, și investitorii români se luptă cu coronavirusul. Și-au sacrificat afacerile, veniturile, bunăstarea și angajații au înțeles că traversăm o perioadă gri. Una dintre cele mai grele crize economice din ultimii 30 de ani în România va putea fi traversată doar dacă înțelegem că trebuie să fim uniți și responsbilli.

O campanie OFF THE RECORD vrea să arate că țara merge mai departe doar cu ajutorul fiecăruia dintre noi. Stai acasă astăzi, ca să ai unde să mergi mâine la muncă! E simplu! Doamne ajută!

ROMÂNIA-SĂNĂTOASĂ-O campanie OFF THE RECORD.

Dacă ai o afacere și vrei să intri în campania România Sănătoasă, trimite-ne un clip filmat de tine. Spune-ne cu ce te ocupi și ce sfaturi ai pentru cei care au afaceri, pentru autorități și pentru toți românii în aceste zile. Noi vom publica mesajul tău GRATUIT și numele companiei tale va fi promovat pe site-ul OFF THE RECORD.RO pe toată durata stării de urgență.

Nu te costă nimic. Implică-te!

Mesajul tău și datele firmei tale le așteptăm pe email : news@offterecord.ro sau la numărul de telefon 0748985112!

Continue Reading
To Top