" > ROMÂNIA-SĂNĂTOASĂ-O campanie OFF THE RECORDOff the record
Connect with us

ROMÂNIA SĂNĂTOASĂ

ROMÂNIA-SĂNĂTOASĂ- O campanie OFF THE RECORD. Fii alături de noi și susține economia românească. Așteptăm mesajul tău

ROMÂNIA-SĂNĂTOASĂ-O campanie OFF THE RECORD care își propune să susțină operatorii economici din România. Pe lângă sistemul sanitar, și investitorii români se luptă cu coronavirusul. Și-au sacrificat afacerile, veniturile, bunăstarea și angajații au înțeles că traversăm o perioadă gri. Una dintre cele mai grele crize economice din ultimii 30 de ani în România va putea fi traversată doar dacă înțelegem că trebuie să fim uniți și responsbilli.

Victor Ghiță are unul dintre cele mai bune ateliere de detailing auto din România- Victor Detailing. O afacere care de ani de zile generează profit prin muncă, profesionalism, seriozitate și pasiune pentru mașini. Un om de afaceri care nu are datorii la stat, care hrănește din salariile pe care le plătește familiile oamenilor care lucrează pentru el. Un român care are acum nevoie de tine.

Victor nu cere nimic altceva decât respectul nostru. Respectând regulile, stând acasă cât va fi nevoie pentru a învinge COVID-19 și pentru a opri această criză, respectăm de fapt munca. Cu cât suntem mai responsabili și păstrăm distanța față de oameni, evităm aglomerația, ne spălăm pe mâini și evităm risipa alimentară, cu atât mai devreme ne vom putea întoarce la muncă pentru a reclădi ce am pierdut din cauza virusului din China. Cumpărați pe cât se poate produse și servicii românești. Români pentru români.

ROMÂNIA-SĂNĂTOASĂ- O campanie OFF THE RECORD vrea să arate că țara merge mai departe doar cu ajutorul fiecăruia dintre noi. Stai acasă astăzi, ca să ai unde să mergi mâine la muncă! E simplu! Doamne ajută!

ROMÂNIA-SĂNĂTOASĂ-O campanie OFF THE RECORD.

Dacă ai o afacere și vrei să intri în campania România Sănătoasă, trimite-ne un clip filmat de tine. Spune-ne cu ce te ocupi și ce sfaturi ai pentru cei care au afaceri, pentru autorități și pentru toți românii în aceste zile. Noi vom publica mesajul tău GRATUIT și numele companiei tale va fi promovat pe site-ul OFF THE RECORD.RO pe toată durata stării de urgență.

Nu te costă nimic. Implică-te!

Mesajul tău și datele firmei tale le așteptăm pe email : news@offterecord.ro sau la numărul de telefon 0748985112!

Continue Reading
To Top