Connect with us
pub

POLITICĂ

Referendum pentru pensiile speciale. PMP propune consultarea populației

Deputatii Uniunii Salvati Romania (USR) voteaza impotriva in timpul sedintei in plen a Camerei Deputatilor, sedinta dedicata dezbaterii noilor modificari propuse la codul de procedura penala, miercuri 13 decembrie 2017, la Palatul Parlamentului. MARIAN ILIE / MEDIAFAX FOTO

Referendum pentru pensiile speciale. Este propunerea PMP pentru clarificarea discuțiilor legate de inechitățile din sistemul de pensii de stat. Partidul Mișcarea Populară crede că un referendum care pe tema eliminării pensiilor speciale ar putea scuti statul de improvizații legislative.

„PMP ia in calcul sa propuna un referendum pentru eliminarea pensiilor speciale. Atat timp cat vom avea improvizatii legislative legate de aceasta tema si vor exista discrepante uriase in ceea ce priveste sistemul de pensii si nu vom avea un consens pentru a-i multumi si pe magistrati, pe militari, pe profesori, pe medici, pe oamenii care o viata intreaga au lucrat si astazi au o pensie mizerabila, aceasta suparare in societate va exista si daca nu avem un consens politic pe aceasta tema, poate este cazul sa convocam chiar un referendum”.

Eugen Tomac, lider PMP

Declarația îi aparține  liderului Partidul Mișcarea Populară, Eugen Tomac care a exprimat poziția partidului, după ședința Colegiului Național de la Sinaia.

Deputatii au votat, la finele lunii ianuarie, pentru eliminarea pensiilor speciale.

Vezi și cum au fost politicienii în centrul atenției de Ziua Îndrăgostiților.

Continue Reading
Advertisement pub
To Top