" > Prinsă în timp ce fugise din izolare. O femeie a fost reținută- Off the record
Connect with us

BREAKING NEWS

Prinsă în timp ce fugise din izolare. Vezi ce a pățit o femeie din București care a încălcat regula izolării după ce venise din străinătate.

Prinsă în timp ce fugise din izolare. Autoritățile sunt în război cu inconștienții. Poliția Capitalei și Direcția de Sănătate Publică București aplică deja măsurile anunțate de Grupul de Comunicare Strategică.

O femeie aflată în autoizolare a ieșit pe geam, duminică dimineața, ora 03.00, dintr-o locuință de la parterul blocului. O persoană a sesizat 112.

Polițiști din cadrul Secției 13 au depistat persoana reclamată și au anunțat Direcția de Sănătate Publică. Femeia a fost dusă într-un centru de carantinare.

Prinsă în timp ce fugise din izolare- sancționată aspru de autorități.

”Având în vedere deciziile luate după instaurarea stării de urgență pe teritoriul României, inclusiv înăsprirea măsurilor pentru respectarea autoizolării la domiciliu, Poliția Capitalei și Direcția de Sănătate Publică București au luat decizia mutării unei persoane din izolare la domiciliu, în carantină instituționalizată.
În dimineața de 22 martie, în jurul orei 03.00, prin apel 112, o persoană a sesizat că o femeie a ieșit, pe geam, dintr-o locuință de la parterul blocului.
La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 13, care au depistat persoana respectivă.
Din primele date a rezultat ca aceasta se afla în autoizolare, în locuință, împreună cu o altă persoana.
A fost anunțată Direcția de Sănătate Publică, iar persoana a fost introdusă într-un centru de carantinare.
”, au scris duminică dimineață reprezentanții M.A.I. pe site-ul oficial.

Vezi cum arată documentul de care avem nevoie pentru a ieși din casă.

Continue Reading
To Top