Connect with us
pub

INVESTIGAȚII

Poștașul din Prahova a mințit. Bărbatul și-a înscenat jaful pentru a fugi cu pensiile oamenilor.

Poștașul din Prahova a mințit atunci când a anunțat poliția că ar fi fost jefuit. Bărbatul și-a înscenat jaful pentru a fugi cu 40 000 de lei, banii pensionarilor din localitate. Angajatul Poștei Române a alertat polițiștii cărora le-a declarat că doi bărbați l-au prins și i-au furat geanta cu bani. Jaful ar fi avut loc pe raza localității Ariceștii Rahtivani, iar omul a susținut că cei doi au fost violenți. L-au oprit în timp ce se deplasa cu mașina personală, i-ar fi deschis ușa și ar fi smuls de pe banchetă geanta cu pricina.
Oamenii legii au demarat o anchetă însă, la audieri au constatat că bărbatul se contrazice în declarații. Într-un final, acesta s-a dovedit a fi un impostor care a încercat să-și însceneze propriul jaf pentru a-și însuși banii pensionarilor, Dacă i-ar fi reușit, acesta ar fi putut să se aleagă cu frumoasa sumă de 40 000 de lei.

Poștașul din Prahova a mințit și s-a ales doar cu dosar penal.

Povestea a fost relatată de mai multe agenții de presă și cazul lui a ajuns și la televiziuni.

În ultima vreme, mai multe gospodării din mai multe comune prahovene au fost călcate de hoți. Infractorii au furat bunuri, alimente și bani din casele oamenilor care se tem acum. Polițiștii au demarat mai multe percheziții în ultimele zile pentru a da de urma răufăcătorilor.

Continue Reading
Advertisement pub
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top