" > Pink a anunțat că s-a contaminat cu SARS-CoV-19- Off the record
Connect with us

BREAKING NEWS

Pink a anunțat că s-a contaminat cu SARS-CoV-19 de două săptămâni. Cântăreața critică dur autoritățile americane

Pink a anunțat că s-a contaminat cu SARS-CoV-19 acum 2 săptămâni.

GOOD MORNING AMERICA – Pink performs live on „Good Morning America,” Monday, October 16, 2017, airing on the ABC Television Network. (Photo by Lou Rocco/ABC via Getty Images) PINK

Cântăreaţa americană Pink, în vârstă de 40 de ani, mamă a doi copii, a anunţat vineri seara pe Instagram că a fost contaminată cu noul coronavirus,

    Cu două săptămâni în urmă, ea şi fiul ei de trei ani, Jameson, prezentaseră simptome de COVID-19, a scris ea. Medicul ei le-a făcut rapid un test care s-a dovedit pozitiv pentru ea. Întreaga familie s-a autoizolat de două săptămâni şi toată lumea este acum bine după ce a fost testată negativ, a spus Pink.

Cântăreaţa a criticat dur Washingtonul pentru că nu a furnizat teste rapid şi eficient.

    ‘Este o parodie absolută şi un eşec al guvernului nostru de a face testarea cât mai accesibilă’, a spus starul american.

    Ea a mai spus că doreşte să doneze 1 milion de dolari, în părţi egale, clinicii din Philadelphia în care mama ei a lucrat 18 ani, şi unui fond de asigurări de sănătate din Los Angeles.

    Pink le-a mulţumit ‘eroilor’ din sectorul sănătăţii şi şi-a îndemnat fanii:’Vă rog, staţi în casă. Vă rog! Staţi. Acasă!’.

    Pink locuieşte în Los Angeles împreună cu soţul ei şi cei doi copii.

Continue Reading
To Top