Connect with us
pub

EVENIMENT

Pericol de moarte pe șosele. Nu o să-ți vină să crezi ce a putut face un șofer de microbuz.

Pericol de moarte pe șosele. Asta era un autobuz oprit în trafic pentru un control de rutină. Un bărbat inconștient care circula cu o improvizație periculoasă a fost oprit în trafic de inginerii de la Registrul Auto Român, reprezentanţa Caraş Severin. Aceștia au găsit un butuc de lemn pe care un mecanic inconștient l-a montat în suspensiile unui vehicul de transport persoane cu o capacitate de 8 locuri. Această improvizaţie este extrem de periculoasă pentru direcţia mașinii dar și pentru sistemul de frânare. Două sisteme esenţiale pentru siguranţa rutieră au fost efectiv distruse cu bună știință.

Imaginile șocante au fost postate pe Facebook de către cei de la Registrul Auto ROmân. Astfel, se observă clar că pe puntea spate sunt montați doi butuci, în loc de arcuri la ambele roți. „Astfel de deficiențe tehnice au identificat colegii noștri de la RAR Caraș-Severin în timpul verificării unui autovehicul care a venit la reprezentanță”, a scris RAR, pe pagina de Facebook.

Cel mai probabil, cel care montase astfeld e dispozitive a facut-o pentru a putea căra greutăți mai mari pe puntea din spate. Astfel, a dorit să reducă presiunea la nivelul suspensiilor și astfel să mențină monovolumul drept. Doar că astfel de improvizații cresc rigiditatea mașinii și o fac vulnerabilă. Încărcat peste limită, vehiculul nu mai putea fi flexibil și se putea răsturna oricând. Pericolul pentru pasageri dar și pentru ceilalți din trafic este periculos. Șoferul care s-a prezentat la RAR pentru a obține cartea habar nu avea ce se ascunde sub mașina sa. Acum va trebui să refacă sistemul de suspensie și să îl aducă la starea inițială pentru a putea trece examinarea. Mare grijă cum și de unde vă cumpărați mașini sh.

Continue Reading
Advertisement pub
To Top