Connect with us

ȘTIRI ROMÂNIA

O femeie din Buzău, suspectă de coronavirus. A aflat în autocar că o colegă a fost diagnosticată cu virusul ucigaș.

O femeie din Buzău, suspectă de coronavirus a fost luată cu salvarea dintr-o stație de autobuz și pusă sub carantină pentru analize. Femeia de 40 de ani se întorcea din Italia, unde a lucrat până zilele trecute. În autocarul care o aducea acasă a aflat că o persoană cu care lucrare în Italia a fost diagnosticată pozitiv. Aproape de Buzău, femeia a început să se simtă rău, iar când a coborât în stație a pus mâna pe telefon si a sunat la ambulanță, anunță Realitatea.net.

Sursa foto- News.ro

O femeie din Buzău, suspectă de coronavirus după ce îngrijise un bătrân, chiar într-o zonă afectată de COVID-19. Colega ei a fost diagnosticată cu virusul din China. Autoritățile au intrat în alertă în urma apelului acesteia la 112. Ea a cerut ajutor după ce a început să se simtă rău, și sub șocul veștii. Imediat, în stația de autobuz unde coborâse au venit și medicii. O ambulanță a serviciului județean de urgență și un echipaj SMURD au preluat-o. Femeia a fost dusă într-o zona de protecție, o fostă tabără pentru elevi aflată în localitatea Beceni.

Potrivit news.ro, buzoianca nu ar avea simptome de boală. Chiar și așa, ea va sta 14 zile în carantină, indiferent dacă se va confirma sau nu infecția. Celelalte persoane din autocar şi-au continuat drumul. Reprezentanţii Prefecturii Brăila spun că acolo nu au coborât pasageri, aceştia îndreptându-se spre Galaţi.

Vezi ce măsuri au luat autoritățile cu privire la românii care vin din Italia.

Continue Reading
Advertisement pub
Advertisement
Advertisement
Advertisement OTR Ad

OPINII

To Top