" > O echipă de fotbal a interzis strângerile de mână din cauza coronavirusului.
Connect with us
sursa foto- New Castle United/Facebook

ȘTIRI EXTERNE

O echipă de fotbal a interzis strângerile de mână între jucători.

O echipă de fotbal a interzis strângerile de mână între jucători. Este vorba despre New Castle, din Marea Britanie. Îmbolnăvirile cu coronavirus din Regatul Unit au ajuns la 19 cazuri confirmate la ora transmiterii acestei știri. Acest lucru l-a determinat pe antrenorul echipei de fotbal Newcastle United, Steve Bruce, să interzică strângerile de mână între jucători. Măsura are rolul de a preveni răspândirea virusului Covid-19, relatează Reuters.

O echipă de fotbal a interzis strângerile de mână din cauza coronavirusului.

     ”Exista un ritual în care fiecare strângea mâna cu fiecare când se vedeau unul pe altul în fiecare dimineaţă. Am oprit acest lucru la sfatul unui medic, care ne va ţine la curent cu ceea ce avem de făcut. Suntem lipiţi de televizor pentru a vedea ce se întâmplă în continuare şi sperăm că situaţia nu se va înrăutăţi în ţară”, a declarat Steve Bruce la conferinţa de presă dinaintea meciului de sâmbătă cu Burnley din Premier League.

 Newcastle ocupă locul 14 în Premier League, în timp ce adversara de sâmbătă, Burnley, este pe locul 10.

Autorităţile din Irlanda de Nord au confirmat joi primul caz de infectare cu coronavirus, directorul serviciilor medicale din regiunea britanică, Michael McBride, afirmând că pacientul a călătorit din Italia via Dublin, relatează Reuters.

Vezi care sunt efectele economice ale noului virus.

Continue Reading
To Top