Connect with us

BREAKING NEWS

Nou scandal în Parlament din cauza senatoarei Șoșoacă. Senatorii au chemat poliția. În sfârșit și-a pus masca.

Colegii Dianei Șoșoacă au fost nevoiți astăzi să cheme poliția în plen după ce colega lor a venit fără mască.Nimeni nu dorit însă să participe la scoaterea acesteia din plen pentru a fi legitimată de poliție. Diana Șoșoacă a refuzat să poarte masca de protecție la ședința de plen.

Regulamentul spune ca intervenția in plen ( a reprezentanților legii – n.red.) se face cu acordul chestorilor la solicitare pe procedura si la apelul presedintelui Senatului.  Doamna președinte a dat acordul chestorilor, dar avem un chestor de la AUR cred. Nimeni nu vrea vrea deocamdata sa-și duca mandatul la indeplinire. Am vorbit cu colegii de la USR să însoțească polițiștii. Sau să o roage pe doamna Șoșoacă să iasă, să se legitimeze, ca să încheiem actul de sesizare.

Nu știu dacă la tribună este un chestor. Trebuie ca un chestor sa insoteasca un reprezentant al politiei si sa o roage respectuos pe doamna Șoșoacă să iasă și să se legitimeze”, a declarat Nicoleta Pauliuc după apelul la 112 pentru nepurtarea măștii de Diana Șoșoacă.

Nicoleta Pauliuc a mai declarat că „demersul meu este unul de membru al Parlamentului, pentru că nu poți să stai să asițti la nerespectarea legii… Vedem in continuare daca dna senator va intelege ca legea e pentru toată lumea.

Acum o săptămână de zile, doamna senator a avut o atitudine foarte furioasa si indemna doamnele de la lift sa isi dea jos masca pentru că nu exista virus s.a.m.d. Asta m-a condus la ideea că trebuie acționat”.

Continue Reading
Advertisement pub
Advertisement
Advertisement
Advertisement OTR Ad

OPINII

To Top