" > Noi măsuri restrictive vor fi anunțate astăzi. Autoritățile vor lua decizii fără precedent - Off the record
Connect with us

BREAKING NEWS

Noi măsuri restrictive vor fi anunțate astăzi. Autoritățile vor lua decizii fără precedent

Noi măsuri restrictive vor fi anunțate astăzi cu privire la acțiunile autorităților de combatere a epidemiei de coronavirus. Raed Arafat, șeful DSU, spune că miercuri vor fi anunțate măsuri în plus în legătură cu epidemia de coronavirus.

Photo by Nauris Pūķis on Unsplash

Acesta a spus, marți seara, că după întrunirea Comitetului pentru Situații de Urgență, care va avea loc miercuri, vor fi anunțate măsuri suplimentare pentru a se împiedica răspândirea infecțiilor cu noul coronavirus.

„Mâine vom veni cu măsuri în plus. Nu le pot spune. Trebuie să ne întâlnim miercuri, în Comitet pentru Situații de Urgență și vom stabili. (…) Se poate ajunge temporar la limitarea adunărilor publice”, a spus Arafat, la Antena 3.

Noi măsuri restrictive vor fi anunțate astăzi când, conform unor oficiali din Ministerul Sănătății, ar putea fi schimbată definiția Scenariului 2, în cadrul aceluiași Comitet, anunță Mediafax.

Conform informațiilor autorităților, primul scenariu implică între 0 și 25 de cazuri de îmbolnăvire cu coronavirus. Următorul scenariu vizează îmbolnăvirea unui între 25 și 100 de persoane. Următorul scenariu se activează atunci când sunt între 100 și 2.000 de cazuri. Cel mai grav scenariu este cel în care vor fi confirmați peste 2.000 de bolnavi cu noul tip de virus.

În prezent, în România sunt 29 de bolnavi de coronavirus, motiv pentru care țara noastră se află în Scenariul 2.

Vezi ce cozi kilometrice fac românii la vamă.

Continue Reading
To Top