" > Nicușor Dan, candidează la Primăria Capitalei, susținut de PNL
Connect with us

POLITICĂ

Nicușor Dan, candidează la Primăria Capitalei, susținut de PNL.

Nicușor Dan, candidează la Primăria Capitalei, susținut de PNL. „Eu sunt un independent care are acum susținerea a două dintre cele mai mari partide. Aceasta variantă nu este exclusă, dar e atributul partidelor în cauză. Ați susține o asemenea măsură? Eu personal da.”, a declarat Nicușor Dan după anunțul făcut oficial.

„Ca nuca în perete și colac peste pupăză. Este noaptea minții.” a scris Gabriela Firea pe o rețea de socializare.

Sursa: Libertatea.ro

Vlad Voiculescu, candidat PLUS, s-ar putea retrage din cursă după ce se va consulta cu organizația PLUS București. Purtătorul de cuvânt al Alianței USR PLUS, Ionuț Moșteanu, a declarat joi că se bucură că cei de la PNL au decis să-l sprijine pe Nicușor Dan, candidatul USR la Primăria generală.

Și Dan Barna, președintele USR a avut o reacție. „O veste bună – PNL tocmai a anunțat că îl susține pe Nicușor Dan, candidatul USR pentru Primăria Capitalei. Anunțul este un mare pas înainte pentru perspectiva unui candidat unic anti-PSD la București”,

Dan Barna/ Facebook.

Nicușor Dan, candidează la Primăria Capitalei, susținut de PNL însă acest lucru îl va face din postura de candidat independent. Acesta nu se va înscrie în partid, așa cum i-au cerut liberalii în mai multe rânduri, anunță Digi 24.

Nicușor Daniel Dan este un activist civic și matematician român, inițiator și fost președinte al partidului Uniunea Salvați România. El a mai candidat pentru funcția de primar general al Bucureștiului la alegerile din iunie 2012 și alegerile locale din 2016 când a obținut scoruri bune. Popularitatea lui Nicușor Dan provine din faptul că acesta a fost ani de zile în centrul unor procese pe care le-a câștigat împotriva primăriei capitalei. Din iunie 2016 el este consilier general al municipiului București.

Continue Reading
To Top