" > Niciun caz confirmat de coronavirus în Județul SIbiu.
Connect with us

SOCIAL

Niciun caz confirmat de coronavirus în judeţul Sibiu. 101 cetăţeni aşteaptă rezultatul testului

Niciun caz confirmat de coronavirus în județul Sibiu, anunță Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Sibiu. 101 cetăţeni au fost testaţi şi aşteaptă rezultatele, iar zece pacienţi suspecţi sunt internaţi în spitale. Deasemenea 209 persoane sunt izolate acasă şi 72 se află în carantină.

„Astăzi, 16 martie a.c., la această oră, în contextul actual privind prevenirea răspândirii Coronavirusului COVID-19, ISU Sibiu face următoarele precizări: la nivelul judeţului Sibiu la această oră, avem (…) 209 persoane aflate în izolare la domiciliu, dintre care 13 persoane au ieşit de sub monitorizare; 72 persoane aflate în carantină, 10 persoane internate (8 adulţi şi 2 copii); 3 persoane externate; 119 recoltări efectuate; 18 rezultate primite toate NEGATIVE; 101 teste în lucru”,a transmis de purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, Alina Voina, citată de Agerpres.

Photo by Alisa Anton on Unsplash

Pe de altă parte, ISU Sibiu are în dotare o singură izoletă pentru tot judeţul şi mai poate transporta cu ea o singură persoană. Asta pentru că dispozitivul mai are doar un singur rând de filtre de aer, a declarat luni pentru AGERPRES, şeful ISU, Cosmin Balcu.

 „ISU Sibiu are în dotare o izoletă. Am solicitat şi alte izolete şi filtre”, a afirmat Balcu.

 Potrivit sursei citate, în cazul în care nu vor ajunge filtrele de rezervă pentru izoletă în timp util, oamenii care au nevoie să fie transportaţi la spital în condiţii speciale vor fi îmbrăcaţi în combinezoane.

Vezi ce pățesc cei care încalcă regulile de izolare impuse de autorități.

Continue Reading
To Top