" > Mohammad Murad se implică în lupta cu COVID-19 - Off the record
Connect with us

EVENIMENT

Mohammad Murad se implică în lupta cu COVID-19. Omul de afaceri donează 70 de tone de alimente pentru pensionari

Hotelurile lui Mohammad Murad sunt deasemenea la dispoziția statului român în lupta cu coronavirusul.

Mohammad Murad se implică în lupta cu COVID-19 . Afaceristul a luat decizia să ajute familiile cu venituri sub 1500 de lei. Sute de pensionari și familii sărace din Constanța vor primi alimente. Totul pentru a putea continua izolarea la domiciliu.

Mohammad Murad este patronul unui lanț de hoteluri de cinci stele. Totodată el reprezintă și una dintre cele mai importante voci din industria turismului românesc.

Mohammad Murad a scris pe contul său de facebook că doar ”împreună putem învinge”. ”Sper să pot fi de folos și așa cum spuneam să ușurez suferința oamenilor și în special a celor vârstnici. Mă bucură foarte mult când văd că sute și mii de oameni au sărit în ajutorul sistemului medical, doctori, asistenți, infirmiere și nu numai. Sunt convins că dacă fiecare dintre noi ar oferi câte puțin VOM FI BINE și vom trece mai ușor peste acest mare necaz. Împreună cu echipa și alți prieteni am început o inițiativă întinzând mâinile către cei care au nevoie”, a scris Mohammad Murad.

Europarlamentarul Rareș Bogdan l-a felicitat pe Murad pentru gestul său

Jurnalistul Rareș Bogdan a marcat gestul milionarului printr-o postare ppe pagina sa de socializare. „Un gest mare facut de un alt prieten al meu, 70 de tone de produse alimentare impartite la 15.000 de pensionari cu venituri de pana 1.500 de lei, sunt duse pana la usa oamenilor in orasul Constanta si judet incepand de astazi. Urmeaza doua tiruri de cartofi, ceapa, morcovi. Gestul se va permanentiza pe toata durata starii de urgenta, astfel incat la 4/5 zile pensionarii constanteni sa primeasca un pachet cu alimente de baza. Gestul apartine omului de afaceri Mohamed Murad, proprietarul lantului hotelier Phoenicia si a fabricii „Mandi” din Topoloveni. Oamenii vor primi: Orez, Paste, zacusca, dulceata, fasole, ulei, legume asortate de Topoloveni, salata de vinete, borcan de muraruri, biscuiti, zahar, pateuri. Urmeaza doua tiruri de cartofi, ceapa, morcovi. Felicitari MOHA, esti mai roman decat multi romani. Multumim! a scris europarlamentarul PNL pe Facebook.

Campania demarată de Murad presupune „donații către spitale și unități medicale” și ”punerea la dispoziția sistemului medical sanitar resursele și logistica” hotelurilor sale. Totodat gestul are și rolul de susținere a sistemului social care, în aceste zile este întins la maxim. Omul de afaceri crede că ”Sprijinirea persoanelor cu venituri mici prin pachete de alimente periodice” este esențială. Deasemenea, „adunarea de fonduri din mediul de afaceri pentru achiziționarea unor aparate medicale necesare luptei împotriva acestui virus si achiziționarea unui număr mare de teste ca măsură de prevenție a bolii” sunt priorități.

Mohammad Murad se implică în lupta cu COVID-19 și îi îndeamnă pe români să ajute cât pot în această perioadă. Sunt o mulțime de oameni care au rămas fără alimente și care au venituri mici. Împreună putem să trecem și peste asta.

Vezi de unde erau cei 11 români care au murit sâmbătă din cauza COVID. S-a înregistrat și cel mai tânăr pacient decedat.

Continue Reading
To Top