" > Mirela Vaida a luat o decizie crucială după ce a fost atacată în direct. -
Connect with us

BREAKING NEWS

Mirela Vaida a luat o decizie crucială după ce a fost atacată în direct.

Mirela Vaida a luat o decizie crucială după evenimentul prin care a trecut săptămâna trecută. Vedeta a trecut prin clipe terifiante după ce o femeie dezbrăcată a intrat în platoul emisiunii acces direct și a atacat-o cu o cărămidă. A fost doar un noroc faptul că prezentatoarea a avut prezență de spirit și s-a ferit din calea furiei agresoarei.

Momentul atacului din emisiunea Acces direct din data de 22 martie 2021

Agresiunea a avut loc în platoul emisiunii Acces Direct de la Antena 1, în data de 22 martie 2021. Colegul Mirelei Vaida a filmat reacția echipei Acces Direct, imediat după atacul furibund al femeii dezbrăcate.

Mirela Vaida a mărturisit că a început să primească mesaje pe contul de Youtube de la o femeie care se numește exact la fel ca femeia care a împins două persoane în fața metroului în urmă cu mai bine de 3 ani. COntul cu numele Magdalena Șerban nu are postate videoclipuri și nu are nici prea mulți urmăritori. Acestu lucru a ridica suspiciunea oamenilor legii că acest eveniment ar fi fost orchestrat de o minte bolnavă cu gânduri de răzbunare.

Magdalena Șerban a ucis o tânără în 2017 după ce a împins-o în fața metroului care se apropia.

„Sunt în stare de șoc. Fac eforturi mari să rămân calmă, deși îmi tremură vocea și n-aș vrea să cedez în direct. Da, am fost atacată fic în momentul când am intrat în platou. După cum vedeți ne-a fost spart platoul. Avea un pietroi destul de mare si de greu care trebuia să fie în capul meu. Nu știm cine este doamna. A intrat pe o ușă lăturalnică”, a spus Mirela Vaida.

Mirela Vaida a izbucnit în plâns în fața secției de poliție.

„M-am interesat și colegii mei nu spun să fi avut vreun subiect vreodată legat de această doamnă. Era dezbrăcată complet. Au imobilizat-o colegii mei. Au acoperit-o cu o pătură, cu o prelată, o draperie, nu știu ce au găsit aici. Am chemat poliția și eu am luat un calciu. Mi-au dat colegii mai multe să pot cât de cât să mă calmez pentru că sunt în șoc.”, a mai declarat Mirela Vaida cu lacrimi în ochi imediat după incident.

Astăzi, femeia a mers la poliție. Prezentatoarea TV, a izbucnit în plans, luni, înainte de a intra în secție pentru a depune plângere penală pentru tentativa de omor, potrivit Antena 3.

„N-am mai fost niciodată să depun și plângere. N-am mai trecut niciodată prin așa ceva. Am zis c-o să fiu puternică dar…Cred că emisiunea de astăzi va fi grea pentru mine. Mi-au zis colegii că avem imagini de pe camerele de luat vederi. Și cred că va fi destul de greu să o duc. Primesc amenințări multe și o să depun o plângere penală și pentru asta. Toată lumea în mediul online își permite să facă și să spună orice. Mirela Vaida: Ne imaginăm că dacă putem scrie orice, oriunde, despre persoanele publice avem drept de viață și de moarte asupra lor. Trăim într-o lume în care religia urii devine deja un mod de viață. Ne imaginăm că dacă putem scrie orice, oriunde, despre persoanele publice, suntem un fel de Dumnezei și avem drept de viață și de moarte asupra lor. Pot să înțeleg că fiecare este liber să scrie și să gândească ce vrea. Dar în momentul în care lucrurile trec din viața virtuală în cea reală și oamenii vin cu pietre, la propriu, asupra ta, atunci lucrurile devin grave și trebuie să facem ceva. Nu am nicio legătură cu femeia.(…) Nu știu cum a ajuns acolo. Nu știu cum o femeie care are probleme psihice poate să ajungă acolo, la ora la care începe emisiunea, să știe intrarea, să știe traiectoria. Eu cred că poate a acționat la pont. Nu știu cine ar fi putut-o trimite. Se putea întâmpla lucrul asta noaptea, în parcare, la intrarea din spate.”

Mirela Vaida

Mai multe știri, pe OFF THE RECORD.ro

Continue Reading
To Top