" > Mii de producători români sunt disperați din cauza COVID-19
Connect with us

ROMÂNIA SĂNĂTOASĂ

Mii de producători români sunt disperați din cauza COVID-19. Nu mai au unde să-și vândă marfa și o aruncă. #RomâniaSănătoasă

Sursa foto https://www.revista-ferma.ro/

Mii de producători români sunt disperați. Sunt tot mai greu de contabilizat pierderile cauzate de pandemia de coronavirus. În ultimele săptămâni, tot mai multe afaceri riscă să se închidă. Deși românii au cumpărat alimente în cantități imense de la debutul epidemiei în țara noastră, există și un paradox. Unii fermieri simt pe propria lor piele efectele crizei Covi-19. Ei sunt printre cei mai afectați de această criză.

Un exemplu este fermierul Daniel Lupu din Buzău care nu mai are unde să-şi vândă brânza. Ca el sunt deja zeci de mii de producători care nu mai au clienți de săptămâni bune.
Pieţele comunale au fost închise iar vânzarea directă către clienţii din comunitate nu este suficientă în condiţiile în care am pe stoc 300 de kilograme de brânză de vacă, susține crescătorul din Pietroasele, judeţul Buzău.
Daniel Lupu are o fermă cu 45 de vaci Bălţată Românească, din care 28 la muls. Produce urdă şi telemea, dar vinde şi lapte crud însă acum nu mai are cui.

sursa foto https://www.revista-ferma.ro/

Românii care vor #RomâniaSănătoasă se unesc la greu

Mai mulți români s-au unit pe rețelele de socializare și au distribuit mesajul lui Daniel Lupu și al altor producători care au nevoie de noi.

DACĂ SUNTEŢI DIN BUZĂU şi vreţi BRÂNZĂ bună şi obţinută în cele mai bune condiţii de igienă, îl puteţi contacta pe DANIEL LUPU la tel. 0724877182

Revista Ferma a demarat o campanie care reunește toți producătorii care au nevoie de publicitate și sfaturi în aceste vremuri grele.

În această perioadă, redactorii Ferma şi Agroinfo sunt alături de voi, fermierii români, pentru a vă face publice problemele cu care vă confruntaţi şi pentru a le aduce în atenţia autorităţilor. 

Le puteți trimite întrebările şi sesizările voastre pe adresa redacţiei: redactia@revista-ferma.ro sau prin mesaje pe paginile de facebook Revista Ferma şi Agroinfo

O campanie OFF THE RECORD vrea să arate că țara merge mai departe doar cu ajutorul fiecăruia dintre noi. Stai acasă astăzi, ca să ai unde să mergi mâine la muncă! E simplu! Doamne ajută!

ROMÂNIA-SĂNĂTOASĂ-O campanie OFF THE RECORD.

Dacă ai o afacere și vrei să intri în campania România Sănătoasă, trimite-ne un clip filmat de tine. Spune-ne cu ce te ocupi și ce sfaturi ai pentru cei care au afaceri, pentru autorități și pentru toți românii în aceste zile. Noi vom publica mesajul tău GRATUIT și numele companiei tale va fi promovat pe site-ul OFF THE RECORD.RO pe toată durata stării de urgență.

Nu te costă nimic. Implică-te!

Mesajul tău și datele firmei tale le așteptăm pe email : news@offterecord.ro sau la numărul de telefon 0748985112!

Continue Reading
To Top