Connect with us

ȘTIRI ROMÂNIA

Liviu Dragnea e distrus! Cine e bărbatul cu care Irina

Cine este bărbatul care l-a distrus pe Liviu Dragnea? O cunoaște pe Irina Tănase de peste un deceniu

Paul este din Galați și se laudă că tatăl lui are o puternică firmă de construcții în județul respectiv, conform informațiilor transmise de cancan.ro

Între timp, acesta s-ar fi așezat la casa lui și s-a căsătorit, însă pare că nu a uitat de legătura pe care a avut-o cu Irina Tănase. Simultan, ar fi ținut legătura și cu ea, însă mult mai rar, deoarece totul era pe ascuns. Totuși, prudența a dat greș, iar Liviu Dragnea ar fi aflat și s-ar fi retras la domeniul pe care îl are în Teleorman.

Cum a reaționat Irina Tănase?

Relaţia dintre Irina Tănase și Liviu Dragnea trece printr-o perioadă dificilă după ce fostul lider PSD ar fi aflat de la un prieten că iubita lui l-ar înşela. Din acest motiv, şi-ar fi luat bagajele şi ar fi plecat.

„Păi, eu am o relație cu Liviu de atât de mulți ani încât fostul meu iubit cred că este și căsătorit și are și copii, așa că nu avea cum să mă prindă cu fostul iubit”, a reacționat Irina Tănase după despărțire, potrivit sursei menționate.

Trebuie menționat că tânăra neagă faptul că s-ar fi despărţit de iubitul ei şi spune că nu avea cum să o prindă cu fostul iubit.

„De unde știți dumneavoastră așa ceva? Păi, eu am o relație cu Liviu de atât de mulți ani încât fostul meu iubit cred că este și căsătorit și are și copii, așa că nu avea cum să mă prindă cu fostul iubit. Dar nu înțeleg de ce mă întrebați asta. Nu m-a prins Liviu cu niciun iubit și nici nu ne-am despărțit. Nu știu de unde ați auzit dumneavoastră chestia asta. Îmi pare rău…”, a declarat Irina Tănase pentru sursa menționată.

Amintim că iubita lui Liviu Dragnea şi-a şters contul de Instagram la scurt timp după declaraţia respectivă.

Source

Continue Reading
Advertisement pub
Advertisement
Advertisement
Advertisement OTR Ad

OPINII

To Top