Connect with us

ȘTIRI ROMÂNIA

„La revedere! Nu sunt idiot, nu sunt masochist!” Anunțul făcut


  • WTA Melbourne: Simona Halep – Gabriela Ruse, joi 03:30, Digi Sport 2

  • Cupa Ligii Angliei: Chelsea-Tottenham, miercuri, 21:45, Digi Sport 1

Gigi Becali anunță că nu mai bagă bani la FCSB

Gigi Becali afirmă că nu va mai investi bani în echipă, ci aceasta va trebui să se autofinanțeze.

„Eu, la revedere, bani de la mine din buzunar eu nu mai dau. Vând tot. Tot ce e de vânzare, vând imediat. Tănase, iau banii. Dacă dau 3 milioane, îl iau. Eu ți-am spus sentimentul meu de acum, adică dezamăgit. Dar, dacă ține strategia cu vânzare de jucători, mă ocup. Dar, dacă trebuie să dau bani din buzunar…Un lucru e clar 500%: bani din buzunarul lui Becali pentru ca niște jucători să se joace cu mingea și să o bage în poartă nu veți mai vedea.

Nu sunt idiot, nu sunt masochist, de ce să dau foc la banii mei? Strategia a ținut și ține și acum, pentru că încă mă bat la titlu. Dar nu poți să te bați cu o echipă care are 40 de jucători și salarii mari. CFR are un patron foarte puternic, cu foarte mulți bani. Eu nu-mi permit să arunc atâția bani, eu nu am puterea asta. Bravo lui, că poate.”, a declarat Gigi Becali, la ProX.

VIDEO Sepsi – FCSB 0-0

La fel ca în ultimele 4 dueluri directe, FCSB a făcut încă o remiză cu Sepsi, scor 0-0, și a încheiat anul la 10 puncte în spatele liderului CFR Cluj.

Sporturile extreme și ingineria de precizie se întâlnesc azi de la ora 22:00. Ia-ți doza de adrenalină de pe DIGI World și din DIGI Online!

Al treilea portar din lotul „roș-albaștrilor”, Ștefan Târnovanu, a fost omul meciului. Puștiul din poarta roș-albaștrilor și-a început „recitalul” chiar din minutul 2, când a reținut șutul lui Aganovic, din lovitură liberă.

Sepsi a cerut două penalty-uri, unul în minutul 6 și altul în minutul 22, ambele pentru henț în careu, dar arbitrul nu a acordat niciunul.

Etichete: gigi becali Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Source

Continue Reading
Advertisement pub
Advertisement
Advertisement
Advertisement OTR Ad

OPINII

To Top