Connect with us

BREAKING NEWS

L-o fi sărăcit pandemia? Constantin Enceanu își vinde mașina. Vezi cât costă bolidul artistului și de ce renunță la el.

Cunoscutul artist de muzică populară, Constantin Enceanu și-a surprins astăzi fanii pe Facebook. Cântărețul își vinde bolidul cu care a cutreierat toată țara. „Bun găsit, dragilor!Vând BMW X5, an fabricatie 2010, motor 3000, Euro4, motorina, km. 339 270, întreținere foarte bună. Preț 10 000€, nenegociabil. Pentru detalii la tel.” Așa sună postarea de pe pagina lui Enceanu care s-a și revoltat după câteva comentarii răutăcioase. Ce-i drept, mașina are cam mulți kilometri, iar asta i-a înfuriat pe potențialii clienți. Așa că nu a durat mult până când pe pagina artistului s-a declanșat un adevărat război.

„Ar fi ideal pentru o femeie, poate așa ar avea si ea orgasme,…în mașina lui Enceanu…” scrie o fană care a primit o mulțime de reacții. „Te distruge impozitul și consumul la o astfel de mașină! Nu o acceptați de pomană! De întreținere nu mai spun!Când mergi la service pentru o problemă, zici ca mergi SĂ ȚI CUMPERI MAȘINĂ NOUĂ! CREDEȚI-MĂ CA ȘTIU CE SPUN!AM DAT-O APROAPE ÎN DAR!M AM BUCURAT CA AM SCĂPAT! ÎN 10 ANI NE A ÎNGROPAT!” scrie o altă fană de-a artistului.

„Nea Costică,vreo tombolă ceva in preajma sărbătorilor nu organizezi și matale?L-aș lua eu,dar îmi plătești matale taxele la primărie,că impozitul la el e cat doua salarii minime 😂” spune Bogdan Mihai.

Cei mai mulți s-au speriat de kilometrajul mașinii și nu l-au menajat pe Enceanu absolut deloc. „Cam mult maestre! E valoare sentimentala. La 339270 km ( nu conteaza cum a fost tinuta) as zice,, merci” sa o vand cu 2 000- 3 000 de euro!” a scris Gina.

Un lucru e clar. Artistul ține la marfa lui și nu va negocia cu una cu două.

Continue Reading
Advertisement pub
Advertisement
Advertisement
Advertisement OTR Ad

OPINII

To Top