" > Informare meteo de ploi și instabilitate în toată țara
Connect with us

ȘTIRI ROMÂNIA

Informare meteo de ploi și instabilitate în toată țara. Vezi unde va ploua cu găleata

Informare meteo de ploi și instabilitate în toată țara. Potrivit ANM, vremea ne va da mari bătăi de cap în toată țara până sâmbătă dimineața. Meteorologii au emis, vineri, o informare de ploi și instabilitate atmosferică, valabilă până sâmbătă dimineață. Pentru weekend meteorologii anunță frig, mai ales în vestul, centrul și nordul țării.

Informarea meteo este valabilă în de vineri ora 18:00 până sâmbătă la ora 10:00. Ea presupune ploi în general moderate cantitativ și fenomene de instabilitate atmosferică.

În intervalul menționat, aria ploilor se va deplasa către estul și sud-estul teritoriului. Va ploua moderat cantitativ, iar local în Oltenia, Muntenia, Moldova și Dobrogea vor fi și manifestări de instabilitate atmosferică: averse ce vor avea și caracter torențial și descărcări electrice. În perioade scurte sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși 15…20 l/mp și, izolat, 30…40 l/mp.

  În cursul zilei de vineri, 16 octombrie, vor fi ploi și în jumătatea de vest a țării, unde izolat se vor consemna cantități de apă de 15…20 l/mp.
 Sâmbătă și duminică (17 și 18 octombrie) vremea se va ameliora sub aspectul precipitațiilor, dar va deveni rece pentru această perioadă, mai ales în vestul, centrul și nordul țării.

Mai multe detalii pe Off the Record.ro


Continue Reading
To Top