" > Încă trei persoane infectate cu noul coronavirus au murit
Connect with us

BREAKING NEWS

Încă trei persoane infectate cu noul tip de coronavirus au murit. Numărul total de decese a ajuns la 151

Încă trei persoane infectate cu noul tip de coronavirus au murit, numărul total de persoane decedate ridicându-se la 151, a informat duminică Grupul de Comunicare Strategică (GCS).

    Este vorba despre trei bărbaţi în vârstă de 68, 56 şi respectiv 74 de ani, din judeţele Ilfov, Suceava şi Galaţi.

    Bărbatul 68 ani din judeţul Ilfov, dializat la clinică privată Bucureşti, a intrat în contact caz confirmat, fiind ulterior internat la Spitalul Clinic de Nefrologie ‘Carol Davila’ din Bucureşti. El a murit pe 26 martie, fiind confirmat pozitiv cu două zile mai devreme. Decesul a fost raportat de Spitalul Clinic de Nefrologie ‘Carol Davila’ la DSP Ilfov în data de 2 aprilie, iar DSP Ilfov a făcut raportarea în cursul zilei de duminică.

    Bărbatului de 56 ani din judeţul Suceava, cu boală renală în stadiu final, i-a fost recoltată proba la Spitalul Câmpulung Moldovenesc pe 27 martie, iar decesul a survenit la SJU Suceava pe 30 martie, confirmarea infectării venind pe 4 aprilie.

    Bărbatul de 74 ani din judeţul Galaţi, aflat în Centrul de Îngrijiri Bătrâni Galaţi, a avut contact cu cazuri confirmate. Recoltarea a fost făcută pe 4 aprilie, când a survenit şi decesul, iar confirmarea a venit în cursul zilei de duminică

Continue Reading
To Top