" > Încă trei persoane infectate cu noul coronavirus au murit în România
Connect with us

ȘTIRI ROMÂNIA

Încă trei persoane infectate cu noul coronavirus au murit în România. Virusul va continua să facă victime. STAȚI ACASĂ!

Încă trei persoane infectate cu noul coronavirus au murit anunță Agepres care citează Grupul de Comunicare Strategică.

Încă trei persoane – doi bărbaţi şi o femeie – infectate cu noul coronavirus au murit, numărul deceselor la nivel naţional ajungând la 11, informează marţi Grupul de Comunicare Strategică.

Ultimele trei persoane care au murit în urma infecţiei cu noul coronavirus sunt un bărbat de 59 ani, pacient la Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava (dată deces 22 martie), o femeie de 80 ani, pacientă în Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava (dată deces 23 martie) şi un bărbat de 71 ani, pacient la Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava (dată deces 23 martie), toţi ‘fără posibilă expunere precizată’.

Potrivit sursei citate, pacienţii au fost confirmaţi pozitiv la COVID-19 în data de 23 martie, atunci când s-au primit rezultatele probelor de laborator.

Toţi cei trei pacienţi aveau afecţiuni medicale cronice preexistente (boli cardiovasculare, diabet).

‘Decesele au fost raportate la INSP în această seară’, a precizat aceeaşi sursă.

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, a precizat că până marţi seară la ora 20 au fost confirmate 794 de persoane cu noul coronavirus, 79 vindecate şi 11 decedate.

‘Situaţia la ora 20 şi care a fost transmisă la Ministerul Afacerilor Interne din partea colegilor de la Centrul Naţional de Conducere şi Coordonare a Intervenţiei. La ora 20, avem 794 de confirmaţi, 79 de vindecaţi şi 11 decedaţi, din păcate. La acest moment, persoane internate în spital, în secţie, sunt 431 şi la nivelul secţiilor de terapie intensivă – 18 persoane. Persoane carantinate, până la ora 20, 5.556 şi persoane izolate la domiciliu – 87.506’, a declarat Raed Arafat, la sediul Ministerului de Interne

Vezi ce reguli trebuie să urmezi pentru a te feri de coronavirus.

Continue Reading
To Top