" > Încă trei decese ale unor persoane infectate cu noul coronavirus
Connect with us

ȘTIRI ROMÂNIA

Încă trei decese ale unor persoane infectate cu noul coronavirus. Numărul total al morților a ajuns la 29

Încă trei persoane și-au pierdut viața în lupta cu COVID-19. Este vorba despre 3 femei din județul Arad.

Încă trei decese ale unor persoane infectate cu noul coronavirus au fost raportate astăzi de grupul de comunicare strategică. Numărul morților din cauza COVID-19 a ajuns la 29.

Potrivit surse citate de Agerpres, toate persoanele decedate sunt din judeţul Arad, respectiv trei femei în vârstă de 71 de ani, 74 de ani şi, respectiv, 60 de ani.

    Toate aceste decese au fost raportate către INSP din teritoriu în cursul nopţii de vineri spre sâmbătă şi sâmbătă dimineaţă.

    Femeia în vârstă de 71 de ani, din Arad, cunoscută cu diabet zaharat, s-a internat la Spitalul Judeţean, secţia Boli Infecţioase prin Unitatea de Primiri Urgenţe, în data de 25 martie. Din data de 27 martie a fost transferată în secţia de ATI, unde a decedat în aceeaşi zi. La internare prezenta insuficienţă respiratorie acută. Ancheta epidemiologică este in curs, pentru identificarea expunerii.

    Femeia de 74 de ani, din judeţul Arad, a fost internată în data de 18 martie în Clinica de Diabet şi Boli de Nutriţie a SJU Arad. În 25 martie i s-au recoltat probe pentru COVID-19, fiind confirmat rezultat pozitiv în data de 27 martie. Din 26 martie a fost transferată în ATI, decesul survenind în aceeaşi zi.

Femeia de 60 de ani, din judeţul Arad, a fost internată în secţia de Boli Infecţioase Arad din data de 25 martie, apoi transferată în ATI in aceeaşi zi. Recolta pentru COVID-19 a fost făcută în data de 25 martie, iar rezultatul pozitiv a fost confirmat în 26 martie. Decesul a survenit în data de 26 martie.

Vezi cum s-a schimbat profilul bolnavilor de COVID-19.

Continue Reading
To Top