Connect with us

EVENIMENT

Încă o televiziune se închide în România. Lovitură dură pentru Radu Mazăre.

Încă o televiziune se închide în România.

Încă o televiziune se închide în România. După Realitatea TV, a venit rândul Neptun TV să dispară. Televiziunea controlată până de curând de triou-ul Radu Mazăre- Sorin Strutinski -Nicușor Constantinescu se închide înainte de alegerile locale din această vară.

Sigla Neptun TV

SOTI CABLE NEPTUN SRL Constanţa, societatea care deţine licenţa pentru NEPTUN TV, a intrat în insolvenţă pe 6 aprilie 2016. Deși tabelul definitiv al creanţelor prezintă o masă credală certă de 31.472.854 lei, plus 1.930.890 lei – creanţe în litigiu, firma ar fi reușit să obțină permisunea de a plăti doar un sfert din datorie. 7.964.389 lei mai exact. Acest lucru nu s-a întâmplat așa că administratorul judiciar, ARTEMIS LEGAL INSOLVENCY SRL, a propus trecerea la faliment în procedura generală. Judecătorii au amânat pronunțarea până pe 11 mai 2020, în preajma alegerilor locale. Potrivit surselor noastre, o parte din sediul televiziunii a fost deja sigilat. Deasemenea, angajații rămași au fost informați că mai au 90 de zile la dispoziție până la închiderea definitivă.

DOUĂ COMPANII MARI AU ÎNCERCAT SĂ CUMPERE TELEVIZIUNEA

Presa locală a scris recent că omul de afaceri Mohammad MURAD, care deține lanțul Hotelier Phoenicia dar și Hotelul Lido din București ar fi făcut o ofertă de 800 000 de euro pentru televiziunea de la mare. Oferta însă a expirat. La una dintre licitații a intrat în joc și EAD.RO INTERACTIVE SRL. Compania care deține Look TV și Agro TV nu a achitat însă suma necesară așa că licitația a fost anulată de administratorul judiciar.

Neptun TV a ieșit din lista must carry din ianuarie

TV Neptun nu mai apare în lista must-carry încă de la începutul anului. Din 29 ianuarie 2020, NTV a fost scos din grila RCS RDS.

Surse media spun că acționarul principal al Neptun TV, Sorin Strutinsky, împreună cu cel puțin un asociat, lucrează pentru a pune pe picioare o nouă televiziune. Aceasta se va numi Marea Neagră TV și ar trebui să înceapă să emită înaintea alegerilor locale din acest an.

Încă o televiziune se închide în România așadar, după încetarea emisiei Realitatea TV din 31 octombrie 2019.

Vezi aici tabelul definitiv al creanțelor Neptun TV.

Continue Reading
Advertisement pub
Advertisement
Advertisement
Advertisement OTR Ad

OPINII

To Top