" > Harta răspândirii coronavirusului în România are epicentrul în Gorj
Connect with us

OFF THE RECORD

Harta răspândirii coronavirusului în România. Vezi câți români sunt în carantină.

Harta răspândirii coronavirusului în România are epicentrul în Gorj, într-o zonă rurală. Asta arată încă o dată, sociologic vorbind, puternica legătură dintre România rurală și restul Europei.

„Nu este nevoie să ne schimbăm modul de viaţă, nu este nevoie să aglomerăm supermarketurile, nu e nevoie să ne panicăm rudele din străinătate sau din ţară. Dacă cineva intră în carantină, atunci aceste persoane sunt îngrijite de autorităţi, primesc hrană, tot ce este necesar”, a declarat secretarul de stat Nelu Tătaru despre isteria are a cuprins România încă dinainte de apariția primului caz.

Potrivit Digi 24, referitor la pacientul cu coronavirus, Adrian Streinu Cercel a spus că „a fost la vânătoare cu Italianul și acolo ar fi avut contact direct cu italianul. În legătură cu petrecerea, tânărul de 25 de ani, după ce a plecat italianul, a dat o petrecere. Persoanele au fost identificate iar autotitățile verfică acum toate persoanele cu care a luat contact. Un număr destul de mare a interacționat însă cu bărbatul infectat. Acesta lucra la un depozit, nu la un restaurant, așa cum se vehicula inițial.

 Tânărul de 25 de ani a fost dus la Institutul Matei Balș din Capitală, cu un echipaj SMURD. Joi dimineața, acesta deja era internat în condiții speciale. Familia lui se află în continuare în carantină la domiciliu.

Harta răspândirii coronavirusului în România, aici.

Vezi și ce trebuie să faci pentru a te proteja de coronavirus.

Continue Reading
To Top