" > Gest șocant al unui bărbat din Lugoj- Off the record
Connect with us

ȘTIRI ROMÂNIA

Gest șocant al unui bărbat din Lugoj. A vrut să se sinucidă după ce a intrat în șomaj din cauza COVID-19

La teribila scenă petrecută pe malul Timișului au asistat zeci de trecători,

Gest șocant al unui bărbat din Lugoj. Potrivit presei locale, Este vorba despre un barbat in varsta de 59 de ani. Acesta s-a aruncat de pe pasarela care face legatura intre piata si cartierul Strand. Imediat, mai mulți trecători care au asistat la toată scena, au sunat la 112. La fata locului au ajuns echipaje ale pompierilor si ambulantei care l-au scos din apă pe bărbat. Timp de o oră au încercat medicii să-i aplice manevrele de resuscitare. Din nefericire nu s-a mai putut face nimic pentru el. Omul a intrat în stop cardio-respirator și a decedat chiar pe marginea râului Timiș.


Sursă foto- https://www.opiniatimisoarei.ro/

Bărbatul care s-a sinucis lucra pentru un magazin alimentar și primise o veste teribilă. Patronul magazinului își anunțase angajații că unitatea se va închide din cauza măsurilor restrictive luate de autorități. Omul urma să fie astfel trimis în șomaj. El nu a putut suporta acest lucru.

Ne-a spus ca patronul i-ar fi platit la zi salariul si ca il va ajuta sa-si intocmeasca actele de somaj, urmand ca dupa aceea, daca lucrurile se vor indrepta sa-l reangajeze. De vreo trei zile este in depresie, dar astazi a trecut pe-aici si dupa ce a deschis magazinul si l-a văzut gol a plecat direct catre Timis”, a spus un vanzator care-l cunostea pe barbat pentru redesteptarea.ro.

Peste 155 de mii de români au rămas fără un loc de muncă, doar pe data de 1 aprilie 2020. Numărul persoanelor trimise în șomaj tehnic a ajuns astfel la peste 800 de mii de români, potrivit ultimelor date de la Ministerul Muncii. 

Cele mai afectate domenii sunt industria hotelieră și a restaurantelor, comerțul cu amănuntul dar și domeniul construcțiilor.

Numărul românilor trimiși în șomaj tehnic va depăși rapid 1.000.000 de persoane a anunțat recent purtătorul de cuvânt al Guvernului, Ionel Dancă.

Vezi câte cadre medicale s-au infectat în spital.

Continue Reading
To Top